- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
norbertoth #223 üzenetére
Esetleg egy videót tudsz csinálni a jelenségről?
-
Danecay
addikt
Ha Logitech Gaming Software-ben 900 fok van beállítva akkor játékon belül a szaturációt állítsd 70-re, minden mást vegyél le 0-ra. Természetesen szokni is kell a dolgot és ajánlatos a belső nézetből történő irányítás ha esetleg nem így próbáltad volna.
FFB beállítás kiindulási alapnak:
80
30
50
50
5Van a játékhoz MAGYARÍTÁS amit viszont csak eredeti játék esetén tudsz használni.
-
Danecay
addikt
válasz
#46372352 #200 üzenetére
Ezzel a kormánnyal elvileg az összes felsorolt dolognak 0-nak kellene lennie az optimális beállításhoz. Persze nem próbáltam csak a saját beállitásomból kiindulva mondom. Ezen felül mindenkinek más az elképzelése, igénye, más a kényelmes, főleg ha még új a kormánnyal történő vezérlés élménye.
-
Danecay
addikt
Én ennyire szélsőségesen nem fogalmazok de semmi esetre sem rossz, sőt az egyik legjobb. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy azok szerint akik azt mondják, hogy nem jó, azok melyik piacon lévő játék AI-ját tartják jónak? Az rF1-2 AI-járól tudjuk, hogy ha foglalkoznak vele egészen jól tud viselkedni, e mellett még a RaceRoom AI-ját szokták dicsérni, az AC és a PC nem hiszem, hogy vetélytárs lenne, persze az utóbbi kettőre azt szokták mondani, hogy nem mindegy, hogy 1 féle autóra, sorozatra van kihegyezve a játék vagy sokkal többre, ami feltehetően igaz is, de ez inkább csak mentegetés és pártolás, viszont a lényegen nem változtat. A FM7 jutott még eszembe de azt jóformán csak kipróbáltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni de gyanítom, hogy nem ez lesz a befutó.
-
Danecay
addikt
Érdekes, ezt már több helyen is olvastam miszerint rossz a játéknak az AI-ja. Nem tudom, hogy ezt miért mondják, írják mert elhiszem, hogy nem tökéletes, vagy hogy lehetne jobb is, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha ennek rossz az AI-ja akkor melyik versenyjátéknak jó? Bug-og mindegyikben vannak, szándékosan hibát generálni mindegyikben lehet ha ez a cél, de tényleg ez lenne a cél? A linkelt, nem számoltam, talán 4 körös videódban több az akció mint némelyik valós futamon, és ha a főszereplők mellett a hátteret is figyelemmel kísérjük, ott is küzdelmet látunk az AI-k között nem csak közvetlenül a rajt után.
Én úgy vagyok vele, hogy mi vagyunk a szerencsésebbek, hogy még egy ilyen férc munka is tetszik nekünk és látjuk benne a pozitívumokat, akiknek pedig nem tetszik morgolódhatnak de attól még nem lesz jobb játékuk, sem a CM-tól sem mástól. -
Danecay
addikt
The show must go on
-
Danecay
addikt
Nem tudom, hogy mennyire nyújt kielégítő játékélményt a Sauberrel történő mezőny legyalázása
de azért javaslom, hogy a jelenlegi valódi erőviszonyok alapján állítgasd az AI erősségét. Mondjuk ezt egy középmezőnybe sorolható csapattal egyszerűbb belőni mert a Sauberrel nem tudhatod ugye, hogy miért autózol a mezőny végén mert akár jól is be lehet állítva az erősség de akár túl erősre is. Amennyiben pedig a győzelem a cél, úgy válasz a TOP csapatok közül, ha nyerni tudsz viszonylag szoros küzdelem árán akkor van jól beállítva, vagy testre szabva az AI.
-
Danecay
addikt
válasz
Richie0116 #120 üzenetére
Driverben vagy Logitech Gaming Software-ben hagy a kormányt 900 fokon, játékon belül a kontroller beállításoknál a kalibráció fülön a szaturációt állítsd 70-re, minden mást 0-ra.
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
-
Danecay
addikt
Esetleg a replay mentése nem okozhatja az akadozást? Leget érdemes lenne töredezésmentesíteni a "C" meghajtót. Ha általánosságban megvan a 100 fps nem hiszem, hogy a grafika butítása megoldja a gondot. Esetleg érdemes lehet bekapcsolni a vsync-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest