- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Egyet kell értenem veled.
Vannak jó dolgok is az AI-tól, de 80%-ban ugyanolyan hervasztó a helyzet, mint az elmúlt 7-8 év Codemasters F1 játékoknál mindvégig.
Sehol egy váratlan megoldás, durva elfékezés... fejlődött az AI, de még mindig kegyetlen unalmas és kiszámítható tud lenni egy-egy verseny, így inkább Time Trial-ban szoktam tolni, a leggyorsabb körrekordért. -
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #158 üzenetére
Nos igen, továbbra is messze van a cucc a szimulátortól.
-
snecy20
nagyúr
Nagyon sok területen kifogástalanul autentikus lett a játék, jó vele akárcsak időmérős gyorsköröket futni, vagy az AI ellen menni. Pedig én a 2014-2017 közötti részeket illetően már kezdtem lemondani a sorozatról, mondván hogy ebből már semmi komoly nem lesz, mert fejlődésképtelennek ítéltem meg a Codemasters-t, aztán most rámcáfoltak szerencsére. Lehet amúgy hogy nemsoká ki lesz írva a tender hogy kié legyen a hivatalos F1-es játék adaptációja 2020-21(?) után, és valamit már fel kellett mutatnia a Codemasters-nek.
-
snecy20
nagyúr
Erről még úgy látom nem esett szó, szerintem most végre nagyot alkotott a Codemasters. Van néhány olyan apróság, amire személy szerint már 8 éve várok.
Jó lett a szimuláció, korábbiakhoz képest jó az AI, ezáltal reálisak már a versenyszituációk is. Grafika is életszerűbb lett... simán az eddigi legjobb Codemasters F1 játék.AI ellen Monzában olyan oda-vissza DRS-es kikerülgetés ment, hogy alig hittem a szememnek. Ha mögém érkezett célegyenesben 6-7 tizeddel, DRS-szélárnyékkal a hátul jövő hét szentség hogy elment, védekezni felesleges is volt. Mint a valóságban. Néhol meghökkentően jó a mesterséges intelligencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest