- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lac-coo
őstag
De amúgy rengeteg baromságot olvasok, nap mint nap, azért is bosszant már néha a sületlenség, mint, hogy az AI libasorban megy ...
Nem tudom mire vélni ,vagy életében nem próbálta, vagy simán hazudik és tudja, hogy nem igaz amit állít...
Persze soha senki még meg nem mutatta ! -
Lac-coo
őstag
RF2 ha jó akkor elég jó, persze ott sok a mod, ami miatt sok a rettenetesen jó is. PC az semmi, változásba elég sokszor beleőrül az AI, vág, lök, ha leelőzöd általában azonnal lemarad , stb ...
Konzolokat nem ismerem, PC-n ez a legjobb ez tuti. Kerék kerék ellen semmi másban nem lehet így menni mint ebben....
-
RobbyJr
addikt
Semmi gond nincs, én nem leszóltalak téged, csak elmondtam az én tényállásomat.
A Vsync mondom azoknak jó aki 60Hz-en játszik.
A kolléga aki 1060-al játszik, a Vsync bekapcsolása majd megoldja az akadás problémáját, mert erről olvastam hogy sokaknak megszűnt, eleve itt akkor neki nem fog pörögni a GPU a rendszerében.
Itt a Codemastersnél optimalizálási probléma van.
További kellemes hétvégét! -
RobbyJr
addikt
Vannak akik ezt megcsinálták, és nem akadozott a játék.
Ez a 2015,16,17,18-as játéknál is jelen volt az akadozás, és vicc hogy még mindig nem sikerült teljesen javítani.
SSD-t nem szoktak töredezettségmentesíteni!
Tudod vannak akik 144Hz-es monitorral játsszanak, egyrészt a Vsync bekapcsolása több késést okoz a beviteli eszközön, lásd kormány. Én 200-260Fps közt játszok, ha pl 144fps alá menne, akkor érezhető meg szemmel is látható hogy belassult a játék.
Mindig az a jó, ha az adott monitorod frissítési frekvenciájának a kétszerese (vagy több) megvan fps számban. 60Hz-es monitornál, 120Fps, és így tovább.
Vsync-et én életemben nem használtam, használja az aki szereti az input lagot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest