- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Hogy menjenek , ki-ki egy-egy szélen vagy hogy ?
És nem, nem igaz, hogy vonatoznak , ütik vágják egymást az AI-k .... Nyílván van úgy, hogy nincs pozicióba, nem tud, nem akar előzni, ez nem nagy woodoo...
Tessék, videó, én is vonatozok, mert mi mást csinálnék, nem érem utol öket
És nem löknek, nem kaszálnak, nem satufékeznek stb .... De ahogy helyzetbe kerülnek, azonnal megpróbálnak előzni, engem is , AI-t , mint kb 13 percnél ...
De nyilván nekem más verzió jutott -
snecy20
nagyúr
Egyet kell értenem veled.
Vannak jó dolgok is az AI-tól, de 80%-ban ugyanolyan hervasztó a helyzet, mint az elmúlt 7-8 év Codemasters F1 játékoknál mindvégig.
Sehol egy váratlan megoldás, durva elfékezés... fejlődött az AI, de még mindig kegyetlen unalmas és kiszámítható tud lenni egy-egy verseny, így inkább Time Trial-ban szoktam tolni, a leggyorsabb körrekordért. -
Lac-coo
őstag
Hany ora izgalmas videot toltsek fel, ahogy korokon at gyepal az AI kerek a kerek melett ?
Vagy egymast.....
Hagyjuk mar a hulyeseget , de tenyleg.... Versenyeznek, lalassulnak, sporolnak , ratekernek, felreallnak ,vedekeznek, nem lassulnak le egy kis legyezestol stb stb.... -
Lac-coo
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Kellett volna fejleszteni nekik egy saját szimet, mint anno a Ferrari Virtual Academy.
De úgy látszik a népeknek az a jó ha magától húzza az ívet az autó, vagy adott ponton hirtelen megszűnik a tapadás, mert így van megírva.. pl. Interlagos utolsó előtti kanyarra amikor zúgsz lefele és ahogy szélesíted az ívet a kerékvető fele hirtelen minden aero tapadásod megszűnik, mert meg lett írva... (ahol Glock mellett elment Hamilton). De számos ilyen szakasz van és eddig minden próbált pályán, setuptól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest