- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
Előre elnézést, de eléggé ideges vagyok, kvázi kiadom a gőzt. Rohadjon rá a fejlesztőkre ez a kib...tt sok eső. Előre leszögezem, hogy eredeti játékom van.
5. évadomat kezdem karrier módban. Az első 3 évad viszonylag normális volt, elég sok száraz versenyt mentem. De a 4. évtől egyfolytában esik. 8 esős futam volt, és a sivatagi pályákat leszámítva szinte mindig esett valamennyi szabadedzésen. Az 5. év még rosszabb:
Ausztrália: esős futam
Kína: esős időmérő, esős futam
Bahrein ok
Szocsi: Esős időmérő, esős futam
Most jön Barcelona, megnéztem az előrejelzést, szakadó esős futamot jósolnakEz volt az első és az utolsó F1 játék, amiért fizettem. Nem a virágbolti verzió a túl esős, ez az eredeti még azon is túltesz. Élvezhetetlen szar a sok eső miatt
Elnézést, de ez így kritikán aluli fos ... Komolyan mondom, ritkaságszámba megy, ha valamikor nem esik. Ekkora szarságot. Mi a f...t csináljak, hogy ne essen ennyit?
És még mindig nem tudom, hogy hol vannak a másodlagos gombok
Ha nem olyan nagy teher, valaki megsúghatná 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NH-L12S L-Type
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem olyan nagy teher, valaki megsúghatná