Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
üzenetére
Itt a patched, ma jött ki

Fixed
Low framerate during instant replays in Career Mode.
Frozen loading screens when refresh rate is set to 144hz
Further updates to name filter in Career Mode.As always, if you find anything that doesn't work as it should, please let us know.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam én is. A töltő képernyőnél mintha kifagyna, de egy ok után már megy is és nekem sem engedte módosítgatni azokat az értékeket. Akkor lehet, hogy csak a 144 Mhz a gond és nem a G-Sync.
Most úgy nézem, hogy magától megjavult, már nincs ilyen gondom. Egyszer majdcsak neked is megjavul, vagy majd jön a patch.

Én amúgy szenvedek a játékkal. Kapom folyamatosan kb 30 percenként a "the d3d device has been removed" hibát és szétszáll a játék... Most visszavettem a VGA tuningból, meglátjuk. Más játék vígan megy, de ez lehet kevésbé szereti a tuningot. Mondjuk elnézve a hivatalos fórumot, másnak is van gondja gazdagon.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
Középiskola kollégiumban volt 4 db PC és minden toltuk az időmérős köröket, hogy ki a jobb...
Leginkább Monacoban versenyeztünk.Megjegyzem, a Grand Prix 3-al még többet játszottunk.

Azok a hangok.... Egyébként ezeket a feliratokat tökre hiányolom, hogy élőben számolja a hátrányt, stb.
-
ForRedGlory
félisten
Na megvettem én is PC-re. Elég jól fut (1440p Ultra, átlag 87 fps), de ami a lényeg, hogy Xbox One kontrollerrel is lehet vele élvezetesen játszani.
-
ForRedGlory
félisten
Probalta ezt valaki Xbox kontrollerrel?
Perpill nincs kormanyom, de a sztori mod erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest