Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Biztos,hogy nem játszanék a mutival,ha ingyen hozzám dobnák az eredeti verziót
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden 

Ha ez neked nem izgalmas...

Új hozzászólás Aktív témák

- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Revolut
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden