Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Biztos,hogy nem játszanék a mutival,ha ingyen hozzám dobnák az eredeti verziót
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden 

Ha ez neked nem izgalmas...

Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fanatec csl elite F1 set + Playseat evo
- Asus P5P800 SE Retro LGA 775 alaplap, Pentium 4 CPU, 1,5 GHz CPU
- XFX Radeon HD4650 512 MB 128bit DDR2 AGP Retro Videokártya
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden