- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.