Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.
Új hozzászólás Aktív témák

- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.