- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Ez a videó sajnos nem bizonyít semmit.
-
Fang
aktív tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Szerintem a 2011 billentyűzetet használva sokkal játszhatatlanabb volt assistok nélkül mint ez... de hát kinek mi fekszik, szerintem csak meg kell szokni ezt is mint a korábbiakat
-
giigz
veterán
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Én is billentyűzettel tolom... Kanyarokban néha én is meg szoktam pördülni, még traction control medium-on is... Ha ki van kapcsolva, akkor kb. el sem tudok indulni, mediumon élvezhetően lehet vele menni, figyelni kell. A fullra azért nem veszem fel, mert úgy már tényleg nagyon könnyű, a mediumot is csak azért kell használni, mert egyébként vezethetetlen...
A fék szintén nem jó billentyűzettel, így ABS on.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest