- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso
üzenetére
Ha az rFactorra és a project CARS-ra gondolsz, ezek még pre alpha és beta verziósak. Az rFator2 -ről nem tudok sokat mondani, de én is tagja vagyok a CARS projectnek, hála az égnek! Itt a fejlesztés gőzerővel folyik és jól szervezetten. Fórumon folyik az eszmecsere, ötletek és fejlesztés, minden formában. Én heti szinten töltöm az új buildeket. Az eddigi elért eredmény ahogy kapcsolódtam lassan egy éve, meggyőző és elkápráztató. A fizika is eddig jónak tűnik, ahogy kezdetben teszteltem már jó néhány javításon is átment a játék minden részlete, de nem akarom itt reklámozni, szóval ütősnek ígérkezik, csak ajánlani tudom! (REALISZTIKUS játék).
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest