- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Tegnap este másodszor is sikerült elindítani a játékot, és MC HOBO kolléga setupját felhasználva, valamint az oldal és a fórum véleményei felhasználva, megkezdtem a körözést Melbourne-ben. Szoknom kellett az assist off-ot, valamint a fékerő állítást, hiszen a vezetési "technikámnak" nem fekszik a hosszabb távon fékezés így egyfolytában lockoltam az elsőket, még 45-55-ös eloszlással is.
De már bizakodó vagyok, a kezdeti falba csapódás és szenvedés után a kormány is kezd jól viselkedni, valamint a kipörgésgátló hiánya miatti korrigálások is egyre ritkábban fordulnak elő. Nem tudom, hogy a patch javított-e ennyit a játékon, de most már nem olyan mintha taknyon mennék

Javuló tendenciát mutatok, köszönhetően a feltett videóknak, valamint a setupoknak. Köszönet mindenkinek, aki közzéteszi a dolgait, mert nagyon sokat segítenek az ilyen egységnyi sugarú versenyzőknek a belelendülésben

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest