Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Te hogy a p*csába' mész így esőben?

Most tartok silverstone-nál, 3 nap alatt begyakoroltam, hogy egész jó köröket tudjak menni, megvan a pole (pro szintre levettem), indítom a versenyt, eső. [sadtrombone.wav]

Kb ötször indítottam újra a versenyt, gondoltam azért valahogy hátha összejön az utolsó előtti hely, de nem akarja (persze az idegrendszerem is egyre jobban távolít tőle
)Nem volt semmi segítség bekapcsolva? Én ha nyomok egy kövérebb gázt, már pördülök is ki, pedig nagyon próbálom úgy, mintha tojáshéjon lépkednék, nem is csinálom rosszul szerintem, de így simán lehagynak. Pedig valenciát esőben sikerült második helyen hozni.
Force India, balról a második quick setup, és olyan eső, hogy nem extém esőgumin megy mindenki.
Mi a titok?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Kösz, ez jólesett, grat

Kettőt néztem meg a SPA-t és persze az Isztambult. Az elsőnél ellestem pár dolgot, kíváncsi vagyok nálam is így működik-e?
Az isztambuli rajt sem volt semmi, de az első helyes előzés nagyon tetszett, féltégla effektus volt, de korrekt! 
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszi Rolly a videókat, már viszket a tenyerem

Nálad is látható, hogy még mindig nem jó az elejéről indulni a mezőnynek, mert szinte mindig megtolnak az első kanyarban, onnan meg visszajönni az élre szinte lehetetlen. Német pályán szépen kaszálod az első kanyart
. Spa igazán tetszett, látszik mennyit hoz a manuális váltó féktávon (akár csak Rotottinál), az első hosszú egyenes utáni sikán előtti féktávod jó 30 m-rel rövidebb, mint amit én tudok venni, de legalább megnéztem hol kell belső ívre húzódni 
Isztambul esős race tényleg jó, ilyen körülmények között látszik ki tud vezetni. Az előzésekhez grat, ha jól láttam Gringo kollégának intermediet gumijai voltak, a féktávokon nagyon lehetett látni a különbséget, a végén meg már kigyorsításnál is. Neki úgy láttam a végére elfogytak a gumijai. Esőben a kedvencem SPA, múltkor 9 kört sikerült menni megpördülés nélkül, és nyertem
A gyorsmenüt hogyan használod menet közben? SPA-ban láttam felvillant egy pillanatra. mikor szoktad használni?
-
munky
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jók a videóid gratulálok!
szerk: Az török esőfutam még a patch előtt történt vagy azóta van már megoldás az eltűnt pocsolyákra

Mostanában nem követtem az eseményeket.

-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
LOL. Az istambuli előzések elég meredekek.
Ilyet én még gyenge ellenféllel sem merek megcsinálni. Jó hogy nem 200 m-ről esel be...
Gr! -
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
No amíg, uzsonnáztam, megnéztem a videókat.
Királyok, jól mész Te is. Grat. 
Istambulba azt a csávót bizony ki kellett kerülni, király volt.

Amúgy dx9-11 között mivel, hogyan kell váltani? vagy át kell írni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az isztambuli rajt sem volt semmi, de az első helyes előzés nagyon tetszett, féltégla effektus volt, de korrekt!