- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stirlitz
üzenetére
Akkor azért tisztázzunk valamit. Én nem mondtam azt, hogy ez szimulátor, és azt sem, hogy az rfactor nem az! Vissza lehet olvasni a megjelenés környékén írt kommentjeim, talán én voltam a topicban aki legjobban hangot adott annak, hogy nem szim lett..
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kell rögtön leszarozni ezt, és azzal jönni, hogy persze, szórakozzunk ezzel ha akarunk, de az a király, aki rfactort nyom, mert ettől már kiráz a hideg. Persze, az rfactor egy jó kis szim, de attól még nem a valóság, és ha valaki azzal nyomja, attól még nem lesz a "ki ha én nem" kategória, mert mi meg itt csak ezzel a "szarral" játszunk.Amit tőlem idéztél meg úgy értettem, hogy rendben van, a grafika nem lényeg egy szimben, de azért valljuk be, mára már nem az igazi, viszont ezen kívül elég sok hibája van. Egyszer próbáltam meg vele bajnokságot nyomni, majdnem falhoz is vágtam.
Első körben gondoltam a 100%-os AI sok lesz nekem, ezért visszavettem 95-re, amit azzal kompenzált a játék, hogy a pálya minden részén ugyan úgy mentek, célegyenesben meg rendre nyomtak egy satuféket, hogy hát mégse legyen 100%-os köridejük. Mindezt verseny alatt is. A boxba elfelejtenek kimenni, a szabályok már régiek, nem mostani időmérő rendszer, és sorolhatná..
Persze, ott vannak a ligák, de én általában akkor játszom, ha kedvem van, és időm, így az nekem kilőve. Meg mindez nem javít az offline helyzeten..Én ha leülök játszani, akkor azért teszem, mert szórakozásra vágyom, és jelenleg arra teljesen megfelel ez.
Nálam is fent van rfactor, és a race on is, és szeretem is őket, nem is arról van szó, csak már kezd kicsit elszállni az agyam ettől az rfactor a király mániától. Valakinek az, játszik vele, ennyi.
Mindez csupán a saját véleményem, és ez remélem senkit nem bánt.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPad topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vicces képek
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest