- Google Pixel topik
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
"Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki.." Azért ez így nem állja a helyét.
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.