Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A Szitya és Tom5 által fent említett Codegen 400w-os táp nekem nagyon jó szolgálatot tett... A 400Wo-s Coolink tápom megadta magát, a 12V-os alaplapi csatlakozó szépen meg is barnult! A hivatalos magyarországi képviselettnél azt mondták, hogy küső sérülés van rajta, ergo azonnali garivesztés... Szóval: a Codegent használtam kb 2 hétig, de nem győzött meg, többször is újraindult a gép. Jelenleg egy Enermax 420W-os táppal gyönyörűen megy!
A fent említett ''paranormális''
sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...