Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A Szitya és Tom5 által fent említett Codegen 400w-os táp nekem nagyon jó szolgálatot tett... A 400Wo-s Coolink tápom megadta magát, a 12V-os alaplapi csatlakozó szépen meg is barnult! A hivatalos magyarországi képviselettnél azt mondták, hogy küső sérülés van rajta, ergo azonnali garivesztés... Szóval: a Codegent használtam kb 2 hétig, de nem győzött meg, többször is újraindult a gép. Jelenleg egy Enermax 420W-os táppal gyönyörűen megy!
A fent említett ''paranormális''
sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NH-L12S L-Type
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...