Aktív témák
-
guest
veterán
Ja és a weblapjuk is nagyon igényes.
-
guest
veterán
HI
Nézzétek meg ezeket a házakat is.
www.task.com.tw
Nekem egy tk-3004 van belőle. kb 14000 volt egy éve és nagyon bevált (300W p4 táppal)
3db HDD(2*7200+5400),VGA,Háló,TV,Sblive,xp1600+,2cd megh.
megy benne. -
guest
veterán
Nem érdemes sporolni, mert ha leég a tápod és magávalvisz valamit akkor már sjnálhatod. Javaslom olvasd végig ezt a topicot: http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000124
-
guest
veterán
Igazábol nem a házal van baj hanem a táppal. Gyengus. Egy erösebb konfighoz nem szabad ilyet venni.300as táp, azt egy 1000@1400-es tunderbird egy gf2-vel el se indult vele csere egy 250-es Chieftecre, és egyböl szál mint a szél. Házon tök fölösleges sporolni. Tudom senki nem akkora balfasz mint én hogy 40 rongyért vesz házat, de egy DTK-t is lehet kapni már 16 ezerért. Engem majdnam elkapott tegnap a sirogörcs amikor tegnap egy acorp házba kellet belepakolnom a cuccokat.
-
guest
veterán
Hát én szerintem vegyél inkább DTK-t! Klasszisokkal jobb mint a codegen. A codegen az nem márka, hanem csak egy viszonylag megbizhato noname cucc
-
guest
veterán
Szia !
Nekem van egy 6016 elado, teljesen uj de a boltinal olcsobban adom, mert mar volt benne alaplap meg minden, de csak addig amig ra kellett jojjek hogy az alaplap es CD nem fer bele 1szerre :-( ! Csak azt nezd meg hogy az alaplapod milyen szeles ui. 24.5cm-s nem jo bele, (pl. Asus A7V266-E). Szamlat is adok ha kell ! Ja az ara : 8500ert elviheted !
Udv. Nagy Zoltan : schwarzy@mailbox.hu irj ha erdekel es megadom a szamom ! -
guest
veterán
Sziasztok
Érdekelne továbbá a Codegen házakban található tápegységek paraméteri(milyen minőségű, terhelhetőség stb.)
Üdv Dzsuda -
guest
veterán
Én nemrég vettem egy 6039L-est. Ajánlatos L jelzésűt venni, mert ez kb. 8-10 cm-rel mélyebb mint a hagyományos házak, és így a 30*24 cm-es alaplapokat is kényelmesen belehet szerelni, és a négy 5.25-ös beépítőhelyet is ki lehet használni. Az L jelzés nélkülieknél nem lehet kihasználni a két alsó 5.25-ös helyet, az alaplap belelóg. Maximum beépítőkerettel winchestereket lehet oda beszerelni.
A táp 300 W-os és rendelkezik a P4-es alaplapokhoz szükséges plussz csatlakozóval is. A belsejében nem találkoztam éles élekkel, a kialakítása elég masszív.
Az egyetlen ami egy kicsit fura az a két oldallap. Kicsit vékonynak találom a méretéhez képest. De mivel ebben a hőségben most úgy sincs felszerelve, ezért most ez annyire nem is izgat.
A design kellemes. Modern, mégis visszafogott. (Néha látni olyan házakat, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan izlésficamos ember aki egyáltalán megveszi azokat...)
ÜDV...
GUEST -
guest
veterán
A napokban szeretnék venni számítógépházat. Elsősorban a Codegen 6013 vagy 6016 típust szemeltem ki. Milyen véleménnyel, milyen tapasztalatokkal rendelkeztek ezekről a számítógépház-típusokról?
Üdv Dzsuda
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged