- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Aktív témák
-
LordX
veterán
Jah, csak nem mindenki fog kiadni +10000 Ft-ot a DTK cimkéért (meg a DTK tápért), mert helykihasználásban a Codegen 603xL-6040L házaknál szerintem nem fog többet nyújtani semelyik DTK...
Hacsak nem nagytornyot akarsz, de az más kategória...
A különbség a fentiek között csak dizájban van. -
guest
veterán
Szia !
Nekem van egy 6016 elado, teljesen uj de a boltinal olcsobban adom, mert mar volt benne alaplap meg minden, de csak addig amig ra kellett jojjek hogy az alaplap es CD nem fer bele 1szerre :-( ! Csak azt nezd meg hogy az alaplapod milyen szeles ui. 24.5cm-s nem jo bele, (pl. Asus A7V266-E). Szamlat is adok ha kell ! Ja az ara : 8500ert elviheted !
Udv. Nagy Zoltan : schwarzy@mailbox.hu irj ha erdekel es megadom a szamom ! -
guest
veterán
Én nemrég vettem egy 6039L-est. Ajánlatos L jelzésűt venni, mert ez kb. 8-10 cm-rel mélyebb mint a hagyományos házak, és így a 30*24 cm-es alaplapokat is kényelmesen belehet szerelni, és a négy 5.25-ös beépítőhelyet is ki lehet használni. Az L jelzés nélkülieknél nem lehet kihasználni a két alsó 5.25-ös helyet, az alaplap belelóg. Maximum beépítőkerettel winchestereket lehet oda beszerelni.
A táp 300 W-os és rendelkezik a P4-es alaplapokhoz szükséges plussz csatlakozóval is. A belsejében nem találkoztam éles élekkel, a kialakítása elég masszív.
Az egyetlen ami egy kicsit fura az a két oldallap. Kicsit vékonynak találom a méretéhez képest. De mivel ebben a hőségben most úgy sincs felszerelve, ezért most ez annyire nem is izgat.
A design kellemes. Modern, mégis visszafogott. (Néha látni olyan házakat, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan izlésficamos ember aki egyáltalán megveszi azokat...)
ÜDV...
GUEST
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest