Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
LordX
veterán
Jah, csak nem mindenki fog kiadni +10000 Ft-ot a DTK cimkéért (meg a DTK tápért), mert helykihasználásban a Codegen 603xL-6040L házaknál szerintem nem fog többet nyújtani semelyik DTK...
Hacsak nem nagytornyot akarsz, de az más kategória...
A különbség a fentiek között csak dizájban van. -
guest
veterán
Szia !
Nekem van egy 6016 elado, teljesen uj de a boltinal olcsobban adom, mert mar volt benne alaplap meg minden, de csak addig amig ra kellett jojjek hogy az alaplap es CD nem fer bele 1szerre :-( ! Csak azt nezd meg hogy az alaplapod milyen szeles ui. 24.5cm-s nem jo bele, (pl. Asus A7V266-E). Szamlat is adok ha kell ! Ja az ara : 8500ert elviheted !
Udv. Nagy Zoltan : schwarzy@mailbox.hu irj ha erdekel es megadom a szamom ! -
guest
veterán
Én nemrég vettem egy 6039L-est. Ajánlatos L jelzésűt venni, mert ez kb. 8-10 cm-rel mélyebb mint a hagyományos házak, és így a 30*24 cm-es alaplapokat is kényelmesen belehet szerelni, és a négy 5.25-ös beépítőhelyet is ki lehet használni. Az L jelzés nélkülieknél nem lehet kihasználni a két alsó 5.25-ös helyet, az alaplap belelóg. Maximum beépítőkerettel winchestereket lehet oda beszerelni.
A táp 300 W-os és rendelkezik a P4-es alaplapokhoz szükséges plussz csatlakozóval is. A belsejében nem találkoztam éles élekkel, a kialakítása elég masszív.
Az egyetlen ami egy kicsit fura az a két oldallap. Kicsit vékonynak találom a méretéhez képest. De mivel ebben a hőségben most úgy sincs felszerelve, ezért most ez annyire nem is izgat.
A design kellemes. Modern, mégis visszafogott. (Néha látni olyan házakat, hogy nem tudom, hogy létezik-e olyan izlésficamos ember aki egyáltalán megveszi azokat...)
ÜDV...
GUEST
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő