- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Szerintem fóliával együtt 1000-1500 forintért megcsinálják, feltéve, hogy már vektorgrafikus mintát viszel oda, és nem nekik kell azt megcsinálni. Persze lehet, hogy többet kérnek, de akkor inkább menj el máshova, mert ez tényleg nem egy nagy munka nekik, szal ne hagyd hogy lehúzzanak. Jah, kérd meg öket, hogy ők ragasszák fel, mert gyakorlat nélkül szvsz nem lesz olyan szép (hólyagosan megy fel rá a matrica).
Műhelyt sajnos nem tudok ajánlani, mert nem BP-i vagyok. -
Killberk
aktív tag
A mintát haverom vágta ki, egy spéci géppel (reklámgrafikus cégnél dolgozik). Én csak odadtam neki a mintát Corel-ba, gép meg megcsinálta. Ha ügyes kezed van, és kevésbé aprólékos minta kell, akkor esetleg megpróbálhatod szikével kivágni.
Valami műhelybe, ahol van fémmegmunkálás biztos kivágják neked, de ha magad csinálod, akkor is megvan kb. 2-3 óra alatt (vagy picit több). Azt hittem, hogy ha a nagyját kivágom koronggal, akkor a szélét hamar lereszelem majd, de alaposan tévedtem. Ez utóbbi jóval tovább tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest