- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
Ha ez megnyugtat nekem eddig semmi gondom nem volt a táppal
Igaz nincs benne nagy konfig: asus7v133,duron800,256mb ram, egy 7200rpmes meg egy öreg vinyó,cd író,cd olvasó,floppy,gef2 mx400
-
MaTT
aktív tag
400W COdegen van 8011-es házban
DC Output:
+3.3V 20A, +5V 35A, +12V 16A, -5V 0.5A, -12V 0.8A, +5VSB 2A
-----------v-----------|-------------|-------------v---------|-----------|
........max 210W....................................max9.6W....................
|------------------------------------v------------------------------------|
............................................400W......................................... -
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa #20 üzenetére
Hát ebben nincs sok tapasztalatom.Egyszer raktam fel a hűtőt azóta nem bántottam.Akkor nem volt semmi gondom.A táp pontoson az alaplaptálca felett van, de nem lóg fölé, szóval ha nem olyan lapod van amin teljesen a szélén van a foglalat akkor szerintem nem lehet gond.
Szellőzés:ugye befele fújó ventit csak modolással lehet beépíteni mert az orrban nincs kialakítva ventinek hely. A tetején illetve hátul a proci foglalatnál van egy-egy 8centis hely, meg ugye a táp.Ennek szerintem elégnek kell lennie egy ekkora háznál.Nekem csak hátul van egy venti 7V-on,a tetejéről leszedtem.Így 33fok van a házban (kb. 25fok a szobában) netezés közben. A kialakított helyeknél elég sűrű a rácsDe gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod
-
MaTT
aktív tag
Ami még a képekről nem derül ki.Középen a tetején van egy venti, de ennek a rögzítése kívülről nem látszik, mert végülis dupla teteje van
A belsőre van felcsavarozva, a külső meg csak lyukas, h ki tudjon jönni a lég.
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa #16 üzenetére
jaja, ezen az oldalon szépen le van írva minden feature, de a kép elég csalóka. Legalábbis én sötétebb színűre számítottam.Azt hittem fekete,pedig inkább szürkés. Az alaplaptálcát nem lehet kivenni.Még nem vettem ki egyszer se a lapot,de táp nem lóg fölé, drive-ok nem lógnak be szóval nem lehet olyan kényelmetlen. Egyedüli gondom az volt vele, hogy a SB128-as hangkártyámat nem lehetett a műanyag pöcökkel rögzíteni, mert magas a kártya.De pár perc farigcsálás megoldotta a gondot
-
MaTT
aktív tag
Hello!
Nekem ilyen házam van és abszolút meg vagyok vele elégedve. Táppal eddig semmi gond nem volt.Halk is. Sztem jó vétel.Én 19ér vettem ősszel.Nem bántam meg.A 7 helyet teljesen ki lehet használni széles alaplapnál is,csavarmentesek a PCI helyek, ahhoz hogy le vedd a tetejét meg a két oldalt csak egy csavart kell kitekerni, azt is csavarhúzó nélkül. Én csak ajánlani tudom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest