Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
van 1 ilyenem eladó, nagyon szép állapotban!
-
thommypl
tag
válasz
TESCO-Zsömle #129 üzenetére
Az a citromsárga tényleg szörnyű
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy életre kábrándoltam a codegen-ből...
Mikor thommypl-nek kerestem a ház hivatalos súlyát (nálam megpakolva 16Kg), meglárram a rémet!!!Codegen 8011 Citromsárga színbem! (ilyen is csak egy ézsiainak juthat eszébe...) A piros még haggyán de citromsárga...
No mindegy a 8011-CA valoban plexilapos -bár a kivitelezés milyenségérűl vitatkozhatnánk...
Engem jól szolgált a ház, nem volt vele gond, viszont ezóta a ház óta ragaszkodom az ,,elöl végig 5,25''-os hely'' konstrukcióhoz!
Mostanra már kinőttem, mert azért ez mégsem negyibb, mint egy átlagos codegen ház, csak egy kicsit más kivitelben...
Visszatérve kicsit a súly-témához, ha valaki megnézi a háznak a nem-szerver változatait, észreveszi, hogy azoknak csak az oldallapjaik nevehetők (csavarok ki (laponként kettő), maj oldallapot hátrahúzva eltávolít) ennek visont egy kicsikét más a szisztémája (csavar ki (a tetőt rögzíti egy), majd oldallapokat főlhúzva eltávolít) nos a ,,sima'' háznál a tető maga is rögzítő, összetartó funkciót lát el, része a ház szerkezeti egységének, mig a 8011-esnél egy masszív (és súlyos) vázra rögzül a tető és a két oldallap.
[link]
U.I.: A súly nem hátrány, ez mutatja, hogy nem spórolták ki az anyagot...
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Én egy Codegen 8011-CA USB FAN 400W akarok venni.
Mi a véleményetek róla és milyen oldallap van hozzá? -
thommypl
tag
Remélem nem is lesz.
Nem tudod véletlenül hány kiló a ház?
Ez üresen is nehezebb mint a régi 3e forintos aluházam telepakolva -
thommypl
tag
Na megjött a házam, és nagyon tetszik. De sehogy sem tudok rájönni. Vki leírná nekem?
-
Bubu79
addikt
válasz
Chieftec #106 üzenetére
Hi!
A házikó alsó lemeze elől perforálva van. Én a perforáció fölé szereltem egy 8cm-es ventit ferdén. Kis találékonysággal jött össze - az 5,25''-os hely csavarjaihoz fogattam home-made távtartókkal ( mire nem alkalmas a GEM-kapocs, sajna erről nem készült kép
).
Ez a venti befelé szívja a levegőt a hátsó és a felső pedig kifelé tolja - ahogyan az a nagy könyvben meg van írva
A hatékonyságról annyit, hogy az első ventit leszabályozva használom 1500-as fordulaton ( eredeti 3000 ), a ház hőfoka a CM Aerogate3-mal mérve nem megy 30 fok fölé, a proci egy hőfokszabályzós 8cm-es ventivel hűtve ( fsz.:1600-1800 között ) terhelve 46-48 fokos, üresben 42-44 fokos. A hátsó- illetve felső venti szintén le van szabályozva ( 1400 és 1600 rpm ).
A hűtést segíti még egy a vinyóm elé szerelt 5,25''-os helyre való ventisor, aminek a szélkavarói nnincsenek bekötve, csak nyáron a kánikulában.
Nem ez a leghalkabb gép a világon, de az biztos, hogy nem a melegtől fognak elszállni az alkatrészek benne
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
thommypl #117 üzenetére
Hali !
A ház vas lemezekből van összerakva - semmi könnyűfém. Az oldallapok és a fedőlap az átlag Codegenektől kicsit talán vastagabb lemezből van.
Már több mint egy éve ilyen házat használok és nyugodtan mondhatom, hogy jól bírja a strapát - mire ''beköltözöl'' kellemesen elnehezül.
Hely van benne bőven,de ahogyan már előrébb írták csak három 3,5''-os meghajtóhoz való keret jár hozzá - ha többre van szükséged a vásárlás helyén érdemes azonnal megvenni a további darabokat.
Itt egy pár kép az enyémről : [link] ( Azóta már kitakarítottam, de még nincs róla másik kép)
-
thommypl
tag
Sziasztok!
Most tervezem egy új ház megvételét, és nagyon megtetszett a Codegen 8011. Valaki meg tudja mondani nekem, hogy milyen anyagból van a ház? És hogy mennyire strapabíró? -
zsocoka
csendes tag
szevasztok!
Na megszületett a döntésem és megvásároltam a Codegen 8011 server házát,készítettem néhány képet melyet megosztok veletek.A ház még nincs beépítve amint az is megtörtént újabbi képek lesznek fent!
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__1_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__2_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__3_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__4_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__5_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__6_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__7_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__8_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__9_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__10_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__11_.JPG
http://kepfeltoltes.hu/view/050804/Codegen_8011_Server_H_z__12_.JPG -
zsocoka
csendes tag
szevasztok!
Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépemet a tápegység ventije rámmorgott és egy enyhe ütés a ház tetejére megoldotta a próblémát,de mit tegyek hogy a továbbiakban ne forduljon elő a táp ventijével ez elő?Néztem nincs erősen a ház hátoldalához szorítva se,szóval?Van egy vékony habszivacsom azt körbevágjam oda ahol a csavarok fogják a tápot a házhoz?de az csak a rezonációt csillapítaná szerintem a venti hangján nem változtat!Szóval most erre kellene a segítségetek!előre is kösz nektek!( a házam még nem a Codegen 8011-es,még nem vettem meg.) -
-
zsocoka
csendes tag
mi zus gyerekek!
-
Chieftec
őstag
Nem nekem is nagyon megtetszett de valszeg csak december-január körül veszem majd meg, ez egy szabvány ATX lap, természetesen belefér. A beépíkeretnél arra gondoltál hogy honnan tudsz majd venni még? A #98 és a #102 es hozzászolásban vannak képek ha érdekel.
MOD: #94 ben van a beépítőkeretről.
[Szerkesztve] -
zsocoka
csendes tag
válasz
Chieftec #109 üzenetére
Szevasz!
Köszönöm hogy megválaszoltad a kérdésemet?neked amúgy szintén ilyen házad van?ha igen írd meg róla a véleményedet jótt is és rosszat is egyaránt,persze ha van.ja és az ASUS P4S800 alaplap gondnélkül belefér?és ha majd nem lesz elég a 3 tálca akkor a beépíthető keret milyen elven alapul?
[Szerkesztve] -
zsocoka
csendes tag
mi a véleményetek a codegen 8011 házról?7db 5,25'' 1db 3,5'' +2db opcionális na ez mit takar? opcionális?írjátok meg!van hozzá lemezke amely 5,25''helyére megy be és arra megy rá a vincsi?lehet az 5,25'' helyére betenni úgynevezett vincsi előtti hűtőt?tudjátok mej úgy néz ki mint egy meghajtó csak 3 db picike hűtő van beépítve mint a rackekkben.írjatok.
-
zsocoka
csendes tag
szevasz zsolti vagyok szombathelyről és itt az elender computer táp nélkül 10ezrért adja táppal (350) 15ezer csak tápra van gari egy év.érdeklődnék hogy mit takar az hogy 1 db 3,5'' (floppy?) +2db opcionális.ja és a vincsit hova lehet benne rögzíteni ha most a gép aljához van nekem jelenleg csavarozva.a vincsim 3,5''.van valami lemezke egy darab 5,25'' meghajtóban mejre rá lehet fogatni a vincsit?vagy ott is a gép aljára kell rögzíteni?
-
pyrannha
senior tag
-
FRIZ 22
senior tag
Nekem is ilyen házam van, már nem is tudom mióta.
Sajna csak 3 tálcát adtak hozzá. Ami nagyon kevés, főleg hogy hely az van dögivel. Beépítő keretet kellet használnom a 3. vinyóhoz.
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
pyrannha
senior tag
Még annó, amikor ez a topic indult, akkor vettem ilyen házat. A ház nagyon masszív, jól elvannak dolgozva az élek, szal nem az a tipikus Codegen ház. Egyedül az nem tetszik benne, hogy nagyon ramaty a szellőzése. Most már csak a netezős gép lakik benne, de még jó pár évig ezt fogom használni, mert nagyon a szívemhez nőtt a kicsike.
A 3.5 meghajtókat ''tálcákra'' kell csavarozni, és úgy lehet rögzíteni a házban. Itt egy kép róla Bővebben: link
(kicsit poros-koszos a ház belseje. ráférne már egy takarítás.)
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
Mongyatok már valamit lécci.
-
Chieftec
őstag
Valaki légyszi csináljon képeket mert én csak elölnézetit találtam.
-
Chieftec
őstag
Hello!
Lehet még egyáltalán ilyen házat venni mert a codegen oldalán fentt van még de hát nem egy mai darab. a 3.5 es megahjtókat hogyan lehet beletenni? -
gerjus
senior tag
apropo nekem 7016 os van 6 hely elol 350 W tap es 1 eve semmi bajonm vele p4 2.4 6600 gt ket vinyo dvd meg egy halomminden loszar semmi baja!
jelzem elado 10 er mondjuk, tokeletes allapotban van !!! -
DanyyX
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #87 üzenetére
Nekem is az van (már nem sokáig, mert jön az ACRYLCLEAR II+).
Sztem jó ház. Van benne 8db 5,25'' hely, nem sorjás a lemezek széle, nagyon massziv ház és nem ilyen papirvékony lemezböl van, mint bizonyos noname házak.
Én még 15e-ért vettem táppal együtt kb. egy éve, nekem qrvára megérte.
Ilyenem lesz:
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/case/acryclearii%2B/acryclear2%2B.htm -
B-L-A-C-K
titán
Mi a véleményetek a 8011-es házról jó ház?
-
Pirannha
csendes tag
Hali!
Valaki tudna mondani olyan címet, ahol normális méretű kép(ek) van(nak) a Codegen 7014 házról? A választ előre is köszönöm!
Pirannha -
Obi-1
őstag
Ha valakinek még aktuális, akkor én is reklámoznám, hol vettem (és közel a Nyugatihoz, az Oktogonon):
http://www.amp.hu -
xuldar
addikt
válasz
Papa-Georgo #81 üzenetére
Szia!
1. Nem tudom, a ZM6 ATX szabványú-e, ha igen, akkor kompatibilis, mindössze 2 alaplapi csatlakozót nem fogsz tudni rádugni. Ez nem baj, mert annak a lapnak (és amik belemennek) nincs akkora teljesítményfelvétele, mint az újaknak, azért van a plusz 2 csatlakozó.
2. Nem ronda a 4046, de én most adtam el a régi nagy házamat, aminek egyetlen bűne az volt, hogy csak 3 nagy hely volt rajta...
3. A 8011p hagyományos ''krémszínű'', a 8011sz szürke (ilyet vettem). Szerintem mindkettőt 400W-os táppal árulják. -
Papa-Georgo
senior tag
Hika!
Lehet hogy gyengusz a kérdésem, de lécci válaszoljatok rá.
Következő, kedvet kaptam egy új ház vásárlásához, kérdésem, hogy jelenleg egy Abit ZM6-os alapom van (celeron I.) és hogy ez kompatibilis az újabb (P4) tápokkal ami mondjuk a Codegen házakban van.
Másik, hogy mia véleményetek a Codegen 4046 házról.
Még egy mi a különbség az árlistában feltüntetett 8011P és 8011sz között?
Előre is köszi.
Üdv. Papa -
xuldar
addikt
-
pepepapa
tag
ez igy korrekt, nincs is miért aggodj amiért szivom a fogam xp2100+EP8rda+ati9100 és a kötelezö köritésből 1-1 de hát ha már, huzni is szeretném egy kicsit egyébként a másik gépemben 1100-cerka évek ota 235w-os acorp megy gond nélkül pár honapja egy venti csere /kicsit zörgött/ de ez nem azt jelenti, hogy a 300w tesonak nem lessz gondja az ujjal.
-
MaTT
aktív tag
Ha ez megnyugtat nekem eddig semmi gondom nem volt a táppal
Igaz nincs benne nagy konfig: asus7v133,duron800,256mb ram, egy 7200rpmes meg egy öreg vinyó,cd író,cd olvasó,floppy,gef2 mx400
-
Lamair
aktív tag
szerintem kérd táp nélkül azt rakj blem amilyet akarsz, mert így biztos jó lesz a géped
-
MaTT
aktív tag
400W COdegen van 8011-es házban
DC Output:
+3.3V 20A, +5V 35A, +12V 16A, -5V 0.5A, -12V 0.8A, +5VSB 2A
-----------v-----------|-------------|-------------v---------|-----------|
........max 210W....................................max9.6W....................
|------------------------------------v------------------------------------|
............................................400W......................................... -
-
pepepapa
tag
Kedves Lamair ha megtennéd, hogy kiolvasgatod a táp oldalán lévő adatokat és beirnád ide, ha nem nagy fáradtság ami érdekelne +3,3v ? A- +5v ? A +12v ? A és végül +5v +3,3v combined load ?? W elöre is köszi ha válaszolsz egyből ''LELKES'' ujonc leszel amiért érdekel nagyon tetszik ez a kunyho ugyan 2 hete vettem ujat de ugy tünik elhamarkodtam ez jobban tetszik esetleg majd elpasszolom és egy ilyet ,de táp ügyben kétségeim vannak, enermaxra meg nem tellik. üdv Pepe.
-
Lamair
aktív tag
Na Hi!
szval!
http://www.pcdirect.hu.hu
itt megtalálod!
A Budapest VII.
Wesselényi út. 32-36.
Tel./Fax: (1) 266-3400 wesselenyi.ut@pcdirect.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek
9.00-18.00
Szombat
9.00-12.00
TSÓKOLÓÓÓM!
Remélem segítettem!
Üdv! -
xuldar
addikt
Ha valaki tud Pesten olyan helyet mondani, ahol kapható a 8011-es ház, és nincs túl messze a Nyugatitól, vagy könnyű odajutni, az ne habozzon, és írja ide a helyet, nevet, linket, vagy telefonszámot.
Meguntam, hogy áltatnak, ''majd lesz valamikor'' dumával.
Előre is köszönöm. -
sajo
tag
Ilyen házat vettem két hete, nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon jól szerelhető.
A táp pedig tökéletesen működik. -
róland
veterán
Ha már előttem is kérdeztek kicsit offként, akkor én is ezt teszem.
Épp egy Codegen 6030(L)-es házat néztem ki magamnak. Ha tudtok jobbat bruttó 12.000,- Ft-ért akkor írjatok. Egyébként kinek van tapasztalata ezzel? Nem moddoláshoz kell. Esetleg 1-1,5 év múlva egy vízhűtés lenne belerakva. -
xuldar
addikt
Megrendeltem már másfél hete a 8011-est, de amíg nem jön meg, kpatam egy 6041-est. Hadd ne mondjam, gyárilag milyen ótvar módobn rakták össze. Mintha az egyik hátsó sarkára ráesett volna valami, a lemezek össze-vissza hajolva, egy szegecs kiesett, majd szívrohamot kaptam, mert akkor akartam bedugni a konnektorba. Ha kicsit később esik ki, és rápattan az alaplapra, mehettem volna megiont új gépért...
-
Tütüm
aktív tag
Üdv!
Ha már Codegenek,mi a véleményetek a 6049L-ről?Van valakinek ilyen?És a 6041L? -
Aranylo
tag
Hany darab hazhuto ventillator van a hazban?
-
Aranylo
tag
Tényleg hangos a házhűtő ventilátora?
-
-
Aranylo
tag
A haz teteje lukas? Látszana a különbség, ha például egy világitó rendszerhűtőt raksz bele, hogy nem a gyári hűtő van benne?
-
andorpapa
őstag
Táppal ki mennyire van megelégedve? Azért pont ez a ház tetszett meg, mert jó mod alap lenne, és tápátalakításban is gondolkodok, a jelenlegit nem lehet rendesen barkácsolni (kicsit eltér az átlagostól), és ha jó a táp, akkor táppal együtt venném.
-
Aranylo
tag
Valaki irjon már egy olyan linket(magyar), ahonnan lehet rendelni ilyen házat.
-
Lamair
aktív tag
Hi a Pc direct-nél is van
Bruttó 15ropi!
Ott vettem hideg fénycsövet átkapcsolóval együtt 3600Ft-ért!
Hi all!
Lamair -
lkadar
tag
Hi All!
Mar meg is vettem, es teljesen korrekt a haz.
A VH6T-m is belefert, ami azert nagy szo, mert qrva szeles, es a regi hazban meg a CDiro sem fert be rendesen tole...
Szerintem megeri, bar a felso ventillator elge hangos, de le kell venni a feszt, es maris jo lesz.
Udv.:
lkadar -
lkadar
tag
Hi All!
En is egy ilyen hazat (8011) fogok venni, de mar van egy kellemes kis Enermax 365-os tapom. Ezert rakerdeztem a CAMEL-COM-nal, hogy esetleg nem adnak el a hazat tap nelkul, es azt mondtak, hogy igen, es igy 9,5k+sarc jonne ki.
Azt hiszem ez igy megeri.
lkadar. -
aDamker
aktív tag
Jajj de orulok ennek a topicnak.Mar egy honapja tervezek egy ilyen hazat venni de eddig csak demostudional biztattak azzal hogy talan lesz.Ha tudtok barmi helyet ahol ez a haz elofordul, ne habozattok leirni.(azok akik postai utanvettel is kuldenek kulon orom)
-
-
tomcs
őstag
amugy.. ennek a haznak kihuzhato az alaplaptartoja?
probaltam kideriteni a kepekrol de nem latszik -
andorpapa
őstag
14 ropi? Nem nettóér' vetted? Vagy táp nélkül? Hol osztják ennyiért?
-
Obi-1
őstag
Nekem is ilyen van. Viszont a bruttó 18 sok érte, én 14-ért vettem! Ja, az enyémen nem csavarmentesek a PCI-helyek... (?)
És a fenti ventillátor kurva hangos volt, kiszedtem, így +5 fok a procinak, még mindig csak 40 enyhe játék után. A régi, hosszú CD-m is befért a full ATX mellé. -
A_M_D
tag
Én szeretnék venni egy olcsó 300 as tápot. Lehetőleg olyat ami a prociról szívja le a levegőt! Tudnátok mondani néhány webcímet ahol utánanézhetnék?! Köszi!
-
róland
veterán
Nagyon tetszik. Én is ilyet szeretnék venni.
-
xuldar
addikt
A múlt héten kipurcant a régi gépem, úgyhogy teljesen új gépet kell vennem, és a ház foglalkoztatott a legkevésbé, csak annyit akartam, hogy elég nagy legyen. De megláttam ezt a topikot, és már látom, hogy mindenképp ilyet fogok venni...
-
Mazlee
aktív tag
No akkor jó reggelt
örülök hogy nem veszett el a topic és hogy sok másik kollégának is megtetszett ami nekem is)
meggyőztetek a vételről.
remélem ha valaki más is vesz akkor majd leirja mi is a véleménye használat közben.
én le fogom! -
leontm
tag
8011 14k, lehet mégiscsak ez lesz 8012 helyett mivel utobbit még mindig sehol nem láttam, csak amp-nél, de raktáron nem volt.
ha vki lát ilyent ne szégyellje, vágjon hozzám egy emailt, lécci. -
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa #20 üzenetére
Hát ebben nincs sok tapasztalatom.Egyszer raktam fel a hűtőt azóta nem bántottam.Akkor nem volt semmi gondom.A táp pontoson az alaplaptálca felett van, de nem lóg fölé, szóval ha nem olyan lapod van amin teljesen a szélén van a foglalat akkor szerintem nem lehet gond.
Szellőzés:ugye befele fújó ventit csak modolással lehet beépíteni mert az orrban nincs kialakítva ventinek hely. A tetején illetve hátul a proci foglalatnál van egy-egy 8centis hely, meg ugye a táp.Ennek szerintem elégnek kell lennie egy ekkora háznál.Nekem csak hátul van egy venti 7V-on,a tetejéről leszedtem.Így 33fok van a házban (kb. 25fok a szobában) netezés közben. A kialakított helyeknél elég sűrű a rácsDe gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod
-
-
MaTT
aktív tag
Ami még a képekről nem derül ki.Középen a tetején van egy venti, de ennek a rögzítése kívülről nem látszik, mert végülis dupla teteje van
A belsőre van felcsavarozva, a külső meg csak lyukas, h ki tudjon jönni a lég.
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa #16 üzenetére
jaja, ezen az oldalon szépen le van írva minden feature, de a kép elég csalóka. Legalábbis én sötétebb színűre számítottam.Azt hittem fekete,pedig inkább szürkés. Az alaplaptálcát nem lehet kivenni.Még nem vettem ki egyszer se a lapot,de táp nem lóg fölé, drive-ok nem lógnak be szóval nem lehet olyan kényelmetlen. Egyedüli gondom az volt vele, hogy a SB128-as hangkártyámat nem lehetett a műanyag pöcökkel rögzíteni, mert magas a kártya.De pár perc farigcsálás megoldotta a gondot
-
andorpapa
őstag
Na megtaláltam a 8011P oldalát, tényleg eléggé zokni vagyok.
http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=158 -
andorpapa
őstag
-
MaTT
aktív tag
Hello!
Nekem ilyen házam van és abszolút meg vagyok vele elégedve. Táppal eddig semmi gond nem volt.Halk is. Sztem jó vétel.Én 19ér vettem ősszel.Nem bántam meg.A 7 helyet teljesen ki lehet használni széles alaplapnál is,csavarmentesek a PCI helyek, ahhoz hogy le vedd a tetejét meg a két oldalt csak egy csavart kell kitekerni, azt is csavarhúzó nélkül. Én csak ajánlani tudom.
Üdv -
andorpapa
őstag
Hát a CAM-EL-COM-nál kapni bőven Codegent, speciel 8012-t nem láttam a listájukon.
http://www.camelcom.hu/codegen.html
Tud valaki linket nyomni a 8011P speckóiról? Biztos én vagyok a topa, de nem találom a gyártó site-ján! -
leontm
tag
Nekem egy 8012-es fekete a vágyam, az olcsobb vmivel.
Most akkor merjem vagy ne merjem a táp miatt??
http://www.codegengroup.com/images_u/8012_IMAGE.jpg
kaphatok ezek vhol itt pesten? -
atus7377
aktív tag
Viccelsz?Vedd meg azonnal.Ideális mod alap.
-
behappy
aktív tag
Nekem 9011-es szerverházam van, 350W Codegen táp az alapfelszereltsége, tökéletesen birja a rendszert! Hülyeség, hogy megbizhatatlanok a Codegen tápok.Nekem elég sokminden van rákötve és nincsen semmi bajom vele! Olyan boltba meg ne járjatok vásárolni, ahol csak azért mondanak nagy baromságokat, hogy lehúzzanak!
Ezt a házikót bátran ajánlom mindenkinek! Nekem nagyon bevált! Bye all! -
Mazlee
aktív tag
ez elméletileg egy mini server ház.
7 hely?
lássuk csak
1 iró
1 dvd-rom
1-2 mobilrack
1 saját vincsi (annak nem kell az ablak de akkor is)
esetleg egy mediakártya olvasó
esetleg egy hangkártya első panel.
és hamár ennyi akkor szellőzzön is.
most 4 helyes van és 3 foglalt meg egy vincsi alul. de elég szükösnek tünik ha bármit is akarok még. -
DJ Mythos
aktív tag
És annyira kell neked a 7 hely???
-
Mazlee
aktív tag
http://www.codegengroup.com/images_u/8011_IMAGE2.jpg
-
Mazlee
aktív tag
hááát a gép 2100+ R9500 2 venti 2 cd 1 vincs + 1 rack.
inkább arra utalt a srác hogy nem túl minőségi és nincs benne védelem a túlfesz ellen.
??? -
Mazlee
aktív tag
Hi!
van valakinek ilyen háza?
egy boltban néztem br18000 de a srác azt mondta hogy sitt a tápja a codegeneknek ugyhogy nem ajánlja.
max ha rögtön veszek is bele egy jobb tápot de ugy már 30k fölött vagyok
pedig csini, meg 7 hely van elől (egész eleje csak slotokból áll)
szóval vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged