- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #21 üzenetére
Mond már meg nekem, szólt valaki is egy rossz szót hozzá, meg a te tápodhoz, vagy bárki más tápjához? Vagy mondtam én, hogy ne vegyen ilyen tápot? Vagy mondtam olyat, hogy az övé is tönkre fog menni? Ami nálam volt arról beszéltem, leírtam, mit tapasztaltam, személyesen is csalódtam a Codegenben, mint gyártóban, kész. Te keztél el kötözködni, hogy ''de hát ez má milyen durva, hogy én nem adom alább Chiefteknél legközelebb'', miért, mond már meg, ebben mi a durva egy ilyen eset után? Nem tudsz semmit mondani, csak folyton azzal jössz, hogy pedig a tied jó. Oké, jó, csak ne engem cseszegessél vele.
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #11 üzenetére
Egyáltalán nem volt durva, én olyan minőségi limitet húzok meg saját magamnál, amilyet csak akarok, ha azt mondom, hogy aranyozott tápnál alább nem adom, akkor az van és kész. Nehogymár te szabd meg, milyen tápot vegyek a saját gépembe.
És amint azt írtam, ''pont most hoztak vissza egy gépet, amit tönkretett'', szóval most ne kezdjük el a mesét a jó Codegen tápokról, mert az engem nem vigasztal meg. -
faster
nagyúr
Most hoztak vissza egy gépet, amit a sz@r táp tönkrevágott, szerencsére csak az alaplap hullott meg. Codegent soha többé, ezentúl Chieftech-nél alább nem adom.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Napelem
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest