Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
CODEGEN-es topik lévén gondoltam, hogy az küldte szét a gépet. Sérthetsz vele bárkit nem érdekel, de amíg ez a táp nekem hibátlanul ketyeg addig jöhet nekem bárki bármilyen lehúzós szöveggel. #18-ra: jó rendben nem volt durva, tőlem akár a NASA-val is terveztethetsz magadnak tápot gyémántból, platinából, vagy bármilyen anyagból, tedd ahogy jónak látod. Mesékre ott a Cartoon Network, amit a tápomról írtam nem mese. Csak tudjátok előre látom, hogy mikor már legtöbbünk majd mondjuk Chieftech-et használ akkor majd jönnek a ''de szarok ezek csíftek-ek'' topikok. Jelenleg ennek a legnagyobb a hiba statisztikája, mert 100 gépből 85-ben Codegen van. Bocs hogy ide írom: Horbal nekem nem ér meg +10k-t, mert én így is iszonyú nyugodt vagyok:DD, akkor nem volt módom, most már lenne de minek cseréljek ha elégedett vagyok vele?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest