Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Már meg ne haragudjál de ez a ''Chieftech-nél alább nem adom'' beszólás azért egy kicsit durva volt. :( Én azt mondom lehet egy táp akármilyen ha nem jól méretezik a gép fogyasztásához akkor az valószínűleg megfekszik. Sokaknak nem futja chieftech-re ahogy jelenleg nekem se és én nem csalódtam a 350-es PFC-s ahogy te írtad sz@r Codegenemben. Másfél éve viszi a gépemet (athlonxp2000+;40+60GB maxtor; LGdvd; LGíró; világítás; 8venti; radeon9200; 5,1hangkártya; plusz az alaplap sallangjai) és érdekes módon még problémám nem volt vele, sőt két olyan áramingadozást védett ki amit más dolgok erősen megsínylettek itthon.(TV video). Meg az is lehet, hogy az új gépeket nem 300W-os táppal kéne szerelni átlagosan 100000-150000 forintért, akkor talán nem vinnék vissza őket! Ja BobChemistry-nek: mint látod a gépeink szinte megeggyeznek úgyhogy jó lesz, halk, a többit lásd feljebb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- VR topik
- Horgász topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Hogwarts Legacy teszt
- Arc Raiders
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest