- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Már meg ne haragudjál de ez a ''Chieftech-nél alább nem adom'' beszólás azért egy kicsit durva volt. :( Én azt mondom lehet egy táp akármilyen ha nem jól méretezik a gép fogyasztásához akkor az valószínűleg megfekszik. Sokaknak nem futja chieftech-re ahogy jelenleg nekem se és én nem csalódtam a 350-es PFC-s ahogy te írtad sz@r Codegenemben. Másfél éve viszi a gépemet (athlonxp2000+;40+60GB maxtor; LGdvd; LGíró; világítás; 8venti; radeon9200; 5,1hangkártya; plusz az alaplap sallangjai) és érdekes módon még problémám nem volt vele, sőt két olyan áramingadozást védett ki amit más dolgok erősen megsínylettek itthon.(TV video). Meg az is lehet, hogy az új gépeket nem 300W-os táppal kéne szerelni átlagosan 100000-150000 forintért, akkor talán nem vinnék vissza őket! Ja BobChemistry-nek: mint látod a gépeink szinte megeggyeznek úgyhogy jó lesz, halk, a többit lásd feljebb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mini-ITX
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest