- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kbyte1024 #334 üzenetére
Ehhh, most nézem, hogy ez – talán nem meglepő módon – ugyanaz a lista, ami a dev. options-ből is kinyerhető. Vagyis, semmivel sem biztosabb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kbyte1024 #334 üzenetére
Köszi!
Hmm ... ha lehet hinni az app-nak, akkor:
• SBC
• AAC
• aptX és aptX HD (érdekes, hogy Adaptive nem)
• LDAC
• LHDC v3, v5
Ez mondjuk már így is jobb, mint bármelyik Samsung ...#333 kbyte1024
Erre gondoltál? Itt én nem látok bt. codec infót. Ez a fotós vonal. Az engem kevéssé érdekel. Fényképezni, fényképezővel szoktam. -
SKYROB
tag
válasz
kbyte1024 #314 üzenetére
Köszönöm szépen , hogy megnézted
! Közben feleségem chrome beállítását és enyémet összevetettem és most működik. Jelentős beállításokat én nem láttam ami eltér, de csak segített. Remélem így is marad.
Na kiléptem böngészőböl....most már megint nem megy. Ugyan megtudom nyitni a lapokat, de könyvjelzősávra kattintva nem lép ismét vissza. Chromba meg megint nem tölti be könyvjelzőkönyvtárat. készítek majd egy hobajelentést. Frissítés előtt nem volt gond vele.
-
Loik
tag
válasz
kbyte1024 #200 üzenetére
Akkor nehéz fogást találni rajta, főleg ennyi pénzért. GSMArena-n néztem a battery testet, döbbenet. Én még soha életemben nem fizettem telefonnal, pedig 11 évvel ezelőtt is volt már az akkori Xperia Z-mben NFC. OIS hiánya sem fájó nekem, mégis csak egy 81 ezer forintos telefonról van szó.
-
Loik
tag
válasz
kbyte1024 #198 üzenetére
Na az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat olvasom szívesen, mert biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még nagyon sokan azért követik a topikot, mert ilyen telefont akarnak venni.
Nincs NFC? Oké, felesleges a sivalkodás, akinek ez lételeme, nem veszi meg a CMF Phone 1-ét. De hozzászólások tucatjain keresztül telesírni emiatt a topikot annyira felesleges.
-
klaya86
senior tag
válasz
kbyte1024 #40 üzenetére
Az a baj, hogy egy 2 filléres nfc kihagyásával elég nagy vásárló tábort veszítenek. Nekem nem kellene a telefon, de a maga kategóriájában hibátlan, egyedi cucc. De ha ilyen ársávban keresnék telefont, sajnos nfc nélkül alapból kiesne. Se pénz,se pénztárcát nem hordok magamnál legalább 5 éve. A telefonos fizetést használom mindenhol, nálam ez alap. De szerintem az emberek nagy többségénél szintén és ez még jobban terjedni fog a fiatalabb korosztály és a digitalizáció miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Medence topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest