- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Siess! Gyorsan tedd a kosárba!
Itt kapható narancssárgában a Nothing Buds Pro 2.Tettek nekünk oda narancsot...
-
lovi27
addikt
Sajnos nem a link, most valóban készlethiány lehet:
"The unexpected surge in orders for the device has unfortunately led to it being temporarily out of stock. We deeply apologize for any inconvenience this may cause you. Regarding the estimated time for restocking, we're eagerly awaiting word from the respective team, who are tirelessly working to expedite the process. Please rest assured that we're fully committed to replenishing the stocks as swiftly as possible..."
Megismételték a választ: átmenetileg elfogyott, elnézést, 'fáradhatatlanul' dolgoznak a készletek mielőbbi feltöltésén. Udvarias, típus válasz. De, nesze semmi, fogd meg jól.
-
Dave™
nagyúr
Nekem az a fura, hogy az android verzión rugózunk meg a SoC-on, aminél kb. fogalmam sincs, hogy milyen újdonságok voltak mondjuk az utóbbi 2-3 főverzióban, mert annyira nem érdekel és nem használom őket, a SoC meg ha elég gyors a napi használatban, akkor teljesen mindegy, hogy most fél másodperccel gyorsabban nyílik meg egy alkalmazás vagy sem. Ellenben az NFC-t minden nap használom fizetésre, a jackre rá tudom dugni a high-end autio technica fülhallgatóm, a kamera nagyon jó képeket készít és ott van a 67W-os gyorstöltő amivel a laptopom is tudom akár tölteni. Még két évig kap biztonsági frissítéseket egyébként.
Graphics mert valakinek gondja volt a navigációval a Redmi Note 13 Pro-val.
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi! Ez így egész korrekt, és jó esély van rá, hogy akkor az aptX is támogatott.
Viszont biztosat utóbbival kapcsolatosan is csak akkor lehet majd tudni, ha egy tulaj kipróbálja. Nekem ebből adódik a kibukásom, hogy miért nem képes gyakorlatilag egyetlen gyártó sem egyértelműen feltüntetni a támogatott codec-ek listáját?#302 Graphics
Igazából kicsit mindkét videó "furi".
Az LDAC esetén – ha egyszer támogatott, akkor – miért nincs bekapcsolva?
LHDC esetén igaz, hogy szürkék a beállítások, de az, hogy vannak – számomra legalábbis – azt feltételezi, hogy tényleg van LHDC támogatás. Gondolom nem volt ilyen fülese a tesztelőnek ...
Igazából a gyász az, hogy a dev. options alatti listába (ahol váltani lehet a codec-ek között) lehet olyan is, amit nem támogat az adott készülék (telefon). Vicc az egész![ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Nincs benne NFC!
10 éve van NFC minden telefonomban pár évvel ezelőttig életemben nem használtam. Erre mire értelme lett és napi szinten használom "spórolja" ki egy gyártó.
Szerintem teljesen logikus, hogy egy igen közkedvelt és gyakran használt funkció hiánya 2024ben egy ilyen "sivalkodást" vált ki.
-
bepe79
addikt
Nem ugyanaz a kategória Ott több tizenmillió forint különbségekről beszélünk, amíg itt egy 10 filléres chipről.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
peugeotmate
őstag
Jack fülest (is, meg lightning earpodsot) használok mai napig az iPhone-nal. Elvből kitartok mellettük még és kerülöm a bluetooth-os őrületet (környezetterhelési és egészségügyi okokból). Szóval értelme van, csak kétlem hogy egy alin is beszerezhető konverter emel a hangminőségen egy eleve usb-c kábeles füleshez képest.
kbyte1024
Kívánom hogy legyen így, de gyanakvó maradtam.[ Szerkesztve ]
meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest