- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tschubi
tag
válasz
<Adamsky> #241 üzenetére
Igen, a véleményeket olvasva (mindkét topik) teljesítményben a CMF 1 a nyerő. De nálunk nem ez volt a fő szempont, navigálásra például nem igazán lesz használva.
Jómagam RN12 pro-t használok és semmi gondom vele, a HyperOs is rendben működik.
Amit fentebb leírtam negatívumokat, hiányző dolgokat a CMF1-re, az nálunk kellenének.
A terméktámogatás meg olyan lesz, amilyen. Nagy különbség vélhetően nem lesz a két telónál. De ha igen, nem hiszem, hogy 3-4 év múlva valamelyik is tégla lesz.
Ha viszont ennek az utódjánál korrigálják a hiányosságokat az tényleg best buy lesz. -
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #241 üzenetére
Az biztos, hogy (az egyik kedvenc gyártóm a Xiaomi) a HyperOS miatt többen eladták az addig szeretett telójukat. Facebook csoportokban is olvastam, hogy eladja, mert a HOS szar, a MIUI meg már tök kiforrott volt.
Lehet benne valami, mert az utóbbi 3-4 hónapban majdnem húsz 11T-t vettem marha jó áron.
-
kbyte1024
veterán
válasz
<Adamsky> #241 üzenetére
Ez így van. Példa. Ugyanazon az útvonalon ugyanannyi idővel ,ugyanolyan melegben,a Note 13pro 5g kikapcsolt navigálás közben tulmelegedésre hivatkozva. A CMF nem. Az akuidőt nem is írom mert szétalázza
ja és nem akadozik videózás közben. Olvass csak bele a Note 13pro 5g topikba.
-
-
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
<Adamsky> #164 üzenetére
iPhone 12 mini volt az első, aminél használni kezdtem. Utána iPhone 13 és most iPhone 15. Végig ERSTE kártyát használva, ApplePay (Tárca) alá helyezve. Szoktam látni Androidos fizetést is vásárlás során, ők sem vackolnak ezzel többet (persze, azt nem tudom, milyen banknál van, akit láttam Androiddal így fizetni).
Minden vásárlásom ilyen, mert ugyan egy alföldi kisvárosban élek, mégsincs olyan üzlet, ahol ne volna rá lehetőség. Készpénz csak tartalék szerepben van nálam, egy pár bankjegy, de amúgy egyáltalán nem használok kp-t.
Az jutott még eszembe, hogy az okozhat késést a fizetés során, ha egy adott terminál hatósugara kicsi és a vevő a telefon nem megfelelő részét próbálja oda tartani. A saját iPhone esetén tudom, hogy a felső részen lakik a chip, így azzal előre tartom oda, viszont nem tudom, más gyártók hol helyezik el. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
<Adamsky> #160 üzenetére
„Szoktál fizetni nfc-vel? Termináltól függően 1-6 másodperc is lehet, míg oda kell tartanod az órát, telefont, stb. Néha pusztítóan lassú.”
Ezzel alaposan megleptél. Nem kétségbe vonva, hogy találkoztál ilyen esettel, tehát létezik, nekem nagyon kedvező tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatosan. Feloldást követően nemhogy oda kellene tartani és várni, hanem már a szándékomban álló közelítés során hallom a csippanást és rezzen a haptikus visszajelzés. Ez egy másodperc alatt történik, ennél többet az elmúlt évek során egyik telefonom esetén sem volt szükséges várni. -
judas13
addikt
Másik topic fele is erről az érthetetlen NFC kihagyásról szólt amúgy. /Tudom Indiába szánták elsőre...ott meg mindenki amúgy is rúpiába tolja, meg száriban/ XD
szerk. olvasni fent, hogy ezek szerint Indiába gyártották csak kamu kifogás volt az NFC elhagyása miatt...mindenki is azzal fizet...
-
trouble
senior tag
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
Ezt írja az MNB a qvik qr kódos fizetési rendszerével kapcs:
Az Országgyűlés törvényben mondta ki, hogy a bankok semmilyen díjat nem számolhatnak fel az ügyfeleknek az azonnali fizetésre épülő új szolgáltatások igénybevétele kapcsán.
Ráadásul ezek a fizetési tranzakciók mentesek a tranzakciós illetéktől is, így teljesen ingyenesek a fogyasztók számára. -
giroud199
senior tag
válasz
<Adamsky> #35 üzenetére
A készülék szinte mèg langyosra sem melegszik ,pedig kapott tőlem benchmarkot is
ár értékben verhetetlen ,sőt
nálam használatban simán flagship fluidsagot hozott...persze nem játszom full grafikán ,de hétköznapi használatra ,aki az NFC t ki tudja váltani vagy mellőzni ,annak hibátlan
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem erről szól, hanem hogy ez Indiába készült, ott nincs ilyen fizetési mód elterjedve.
A másik, hogy a QR kodos fizetés is jön hozzánk is ősszel, de erről a CMF persze nem tud.
De sejtesem szerint a visszajelzések alapján lesz a következő modellben.
Illetve a Nothing 2a Plus pár nap múlva is érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest