Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    válasz Hunmugli #2950 üzenetére

    Vágom a különbségeket amiket leírtál... ezeket mind vágom. nem az egyes "fegyvernemek" között nincs különbség, hanem azonos fegyvernemek új kártyáinál látom ezt... Ezt arra írtam, hogy arena 13 meccseken is kb uugy néz ki a gameplay mint arena 5 meccseken. Van pár érdekes lap, de egy csomó új lap csak átskinelésnek tünik.
    De nem is ez a lényeg. Én öszintén szólva annak örülnék ha 30 féle lap lenne max és azokat kéne jól keverni meg a skill számítana kb csak.
    Engem ismét mondom az zavar, hogy nincs értelme egy nap bizonyos meccsnél többet játszani. Napi pár perc elfoglaltságot ad csak a játék aminek van értelme.
    Mai napi quest: nyerjek 5 2v2-t...pfff....ennyi :U :F ??? 10 perc volt. Ennyi volt az érdemi játék, aztán szevasz. Ez a fő bajom.
    Iszonyat sok ötletem lenne, hogy lehetne beszippantani a játékost, hogy folyton ezt a játékot tolja és még pénzt is költsön.

    Lehet megnézem akkor a CoC-t, mert pont vmi bonyolultabbra és összetettebre vágyom. Az, hogy sokáig tart, az erény.

    Pl tolom az Elvenar cimu városépítgetös játékot telefonon. Kb semmi értelme a játéknak, csak annyi, hogy minél hosszabb távon minél sürübben lépj be és csiszolj valamit a városodon. Folyamat fejlödsz és ha sokat érsz rá, akkor is tudsz mit csinálni, ha ritkán lépsz be, akkor úgy intézed a dolgaidat...de folyton lejár vmi termelés, fejlesztés, felfedezés, tournament kezdödik, kiosztod a kutatás pontodat ami gyűlik, ládát nyitsz, adventure kezdödik, event van.... folyton történik valami ha akarod.

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák