- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
-
Hunmugli
aktív tag
Cserélni csak klánban lehet. Kb mindent ugyanolyan gyakran ad.....
Akkor valamit rosszul csinálsz. A kezdőszéria nem nagyon befolyásolhat. Milyen deckkel tolod? Még a collector hiánya sem lehet feltétlen gátló tényező.
Nekem pl max 3 elixir és van jó védő lapom. Nem a legjobb, de egyáltalán nem olyan rossz, hogy emiatt egy ilyen felállás 90%os eséllyel bukó legyen.
-
DVlad
őstag
Cserélni csak klánban lehet, nincs más mód? Rengeteg cuccom van, mert csak az általam használt 8 lapot fejlesztem, és mindent cserélnék azokért a lapokért. Szinte sosem adja azokat a lapokat, biztosan véletlenül. 😀
Sokszor azon múlik nálam a győzelem, hogy milyen sorrendben adja a lapokat, a kezdés pillanatában tudom, hogy biztosan bukó vagy van esélyem nyerni. -
Seat18
tag
Csak beindult az a Fanatic Brigád klán
Nehéz kezdet volt főleg ismerősökkel az elején, de beteltünk lassan. Meg is van az első klán győzelem, habár hétről hétre cserélődik a brigád fele, mert az inaktivitás nagy úr. Ha esetleg akad még pár fanatikus tag szívesen várnánk.
Az előző témához hozzászólva, nem egyszer történt már már meg velem is, hogy egy jobb széria után elkezdi dobálni a counter deckeket. Főleg ligaváltásnál. Legendarybe mentem volna át és 60 kupával előtte ellehetetlenített kb és pont így járt az egyik klántársam is.
Ez mellett még van olyan profitorientált része a játéknak, ha 450 gem körül jársz akkor dobálja az 500Gem-es legendary chesteket. Pénzhajhászát mindenhol
Konklúzió: Teljesen megértem, miért hagyod itt a játékot.Fanatic Brigád
-
Hunmugli
aktív tag
11-1ről nem tudtam tovább jutni a rage challangen :/ Saját deckkel ment 4 winig, de netes deckkel szinte meglett. Javaslom, hogy használjátok a statsroyale-t, ha legközelebb deck kell egy challange-hez. (Bár én végül a kedvenc videósomat elverő decket választottam.)
-
válasz
Hunmugli #3089 üzenetére
Ami nevesített, azt csak az viheti el, akinek ki van írva, ami nem az szabad préda. Aki nem képes betartani repül.. Mondjuk nálunk a klán átlagéletkora magasabb, mint általában a klánoké, így működik is ez a rendszer, ahol 15 évesekkel van tele a klán ott -no offense-, de szerintem nehéz dolgotok lesz..
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Braavos #3088 üzenetére
83 win, az derék
nekem is annyi lesz, ha vége a cwnek.
Itt a "Mirrored Max Level Card Statistics" résznél látod a 14es lapok statjait.
---
Ti hogy védekeztek a klánban a tokenlopás ellen? Mi sajnos két pártra oszlottunk, az elnézőekre és az elnemnézőkre. Az előbbi ad második esélyt, ha valaki benéz egy tradet, a második azonnal kickel. Ez így nem működik, csak generálja a feszkót és a spamet. Ha van valami bevált módszeretek, írjátok le, mert ezt nem gondolom egészségesnek a klánmorál szempontjából. Köszi
-
Braavos
tag
51,50 százalékos nyerési arányom van.
Warban pedig 83 War Day Winem. Leginkább Gold II-III körül mozgunk a klánnal, én 4300-4600 kupa között ingázok.Valahol meglehet nézni egyébként, hogy LVL13-as Mirror mennyivel változtatja meg a lapok tulajdonságait?
-
Amur
addikt
válasz
Tyler Durden #3085 üzenetére
Persze, igazad van, eddig is így volt, több mint két éve nyúzom már, nem volt még játék amivel ennyit toltam.
De mindegyik játéknál eljön az a pont, ami után már nem kapcsol ki, nem szórakoztat.
Ez nekem most jött el, az MM, és a mostanában elterjedt mirror pekka deckek csak az ucsó cseppek voltak.
És csak azért, mert már ennyi időt öltem bele, ilyen "értékes" karim van, nem fogom folytatni. -
Figy szerintem ezen ennyire ne stresszelj. Én pl mióta változtatták az RG-t szívok. Eleinte tök jól ment vele, aztán rájöttek az emberek, hogy lehet counterelni, azóta csapágyasra hajtom a szopórollert. Gyakorlatilag okés, hogy kurvanagyot sebez, csak sehova nem ér oda, épülettel úgy counterelik, mint a huzat. Szal nem érték el a célt, hogy vmi top rg-s dekk szülessen, kérem vissza a régi range-t
Amúgy az mm meg mindig is szemét volt, szerintem nem most lett jobb vagy rosszabb. El kell fogadni, hogy ha nagyon nyerőbe vagy, akkor nekiáll szivatni a gép, ez ilyen.. -
Amur
addikt
válasz
Hunmugli #3083 üzenetére
A matchmaking kerget az örületbe, és így már nem igazán kikapcsolódás, inkább stresszforrás..(abból meg van elég).
Olyan szemétségekre képes hogy 50% win rate közelében tartson hogy az durva..
Ha jó játékos vagy, akkor is tud olyan countert adni hogy kettéáll a füled.
Egy hármas nyerő sor után(nem is kiugró) ilyeneket kaptam gólemmel:
pekka mirror, pekka infi tower, pekka-hog két épülettel(tesla+furnace kombó divat most)
Régen érlelődött már. hiába vagyok top klánban, sőt talán pont azért, ez már túl sok idő, túl kevés kikapcsolódás. -
Hunmugli
aktív tag
Én átvehetem, ha kell. A cocos fórumból ítélve nagy szükség nincs a topikgazdára. Ha valakinek van elképzelése, hogy fejlesztené valahogy a topikot, vagy bármi egyéb, annak hagyok időt bőven - egy hét múlva írok egyébként a modkerbe.
Miért hagyod abba?
Nem elég addiktív?Főleg akkor érdekelne, ha játékon belüli okkal magyaráznád, pl. túl monoton - másra nem tudok gondolni. -
Amur
addikt
Srácok, abbahagytam a játékot. Ha valaki át akarja venni a topicgazdaságot, a megfelelő fórumon kérje, itt a comment igazolásként hogy átadom!
-
Pompi
nagyúr
Én 12,600 meccs után állok 53,33% win 46,67% lose aránnyal ami elvileg nem rossz, gyakorlatilag sokra nem megyek vele
Minél több a meccs (mondjuk 10k felett már annak számít sztem), annál inkább 50% - 50% fele tolódik el a mérleg nagyon kis különbséggel a win fele - erre megy rá a matchmaking is ugye. Legalábbis megnéztem pár embert a klánból és ez a 50,x% / 49,x% a jellemző. Csabesz 20k meccse (minimum time 12 hét) számánál meg végképp ilyen a helyzet
- - - - - -
@redwhite78 ahogy Amur már írta a royalapi klán oldala jó sok mindenre amit írtál, érdemes nézelődni, a war teljesítmények a wd és a cd eredmények is szépen ott vannak az Analytics fülön. A játékban a klán leírásába be kell írni, hogy RoyaleAPI.com vagy cr-api.com utána lesz elég jó history adat is.
-
Amur
addikt
válasz
redwhite78 #3079 üzenetére
van clan stat oldala a royal-apinak, ott egyben látod a tagok statjait.
Pl.: [link]
de böngész nyugodtan vannak még plusz statok. -
redwhite78
aktív tag
Nekem inkább olyan stat kellene, ahol a klántagokról látom az aktivitásukat, eredményességüket a profilukból elérve.
Ilyeneket pl.:
- gyűjtött lapot háromszor? ha nem hányszor, mennyit, milyen trophies pontú ellenfelek ellen,
- Final Battle-t lenyomta? (+eredményesség általános %-ban)
- gyakorolt? (FB előtt játszott az FB deckkel friendlyt a klántagokkal)
és mindezt nem csak 10 warra visszamenően, hanem a klánhoz csatlakozástól.
- donate stat
- esetleg lehetne ingame pár sornyi jegyzetet vezetni a tagokról, amit a profiljukból elérek (pl. inaktív május 40-ig, XY haverja, PH-s.... és hasonlók)Jó lenne erre egy külső program, de leginkább beépíthetnék a játékba. Nyilván nem fogják pedig ezekért a statokért sztem még fizetnének is a Leader-ek...
-
Amur
addikt
Találtam magamról is egy durva statot:
(ez csak a nagykarimra vonatkozik)
15,931 meccs! 7239 győzelem 51,7%
minimum idő amit játékkal töltöttem: 4 hét 5 nap 4óra...(ebbe nem számolja bele a tournamenteket, csak a ladder+challenge-et, de írja azt is, az még plusz 1 nap 19 óra)Don(alias Pompi): biztos valami bug(cheatre kicsi az esély), mert kb. 130 cw mehetett le(csak gyors sacc).
Ha mindig dupla támadást kapott is csak 260 körül lehetne a max.. triplát meg nem ad a játék. -
Pompi
nagyúr
"1524 cw winje van az elsőnek..."
Ilyen bődület nagy számok hogyan jönnek ki?
- - - - -
@Hummugli
Remek cucc ez a royaleapi, majd ha lesz sok időm, talán csinálok is egy ráépülő projektet. Mondjuk azt a táblázatot, amit valaki kézzel frissített párszor.
Én pl. frissítgettem egy ideig itt megosztott stat lapot párunkról, de ezt a royalapi kapásból tudja
Nagyon jó ez a cucc - mármint a royalapi - a wd winek is nagyon jól látszanak, az is, hogy melyik volt lega melyik gold. Én ilyen fele-fele srác vagyok összességében sajnos, jelenleg így állok.
-
Hunmugli
aktív tag
Sejtettem, hogy leromlik fentebb. Addig is élvezem itt a 800 aranyakat 2200 kupa körül
Volt már ilyen cw-s bug, és ez is olyasminek tűnik... Meg van egy "enyhe" szakadás 1300 és 800 win között
Mondjuk ha nincs elég játékos, akkor lehet többlettámadást kapni, de ezek az értékek még ennek tudatában is irreálisak...
Remek cucc ez a royaleapi, majd ha lesz sok időm, talán csinálok is egy ráépülő projektet. Mondjuk azt a táblázatot, amit valaki kézzel frissített párszor.
A kártyagyűjtés legalább aránylag fer
-
Amur
addikt
válasz
Hunmugli #3073 üzenetére
61.-nél tartok, de legend ligában eléggé leromlott a win rate-em, goldban szinte mindent hoztam, itt örülök ha időlegesen 50% felé megyek.
royal api-s toplista:
[link]
1524 cw winje van az elsőnek..... az mondjuk érdekes hogy 72ezer kártyát gyüjtött , én már 94ezret...
Abban egyébként 185ezer a rekord. -
Hunmugli
aktív tag
Elértem a 80. cw winemet. Hol tartotok? Mennyi a rekord, amiről tudtok?
Ígérem, 100nál nem fogok írni
-
jack474
tag
válasz
szabolcs77 #3070 üzenetére
helyet bármikor tudok csinálni, ha szólsz. Megosztottál egy statsroyale linket régebben.
-
jack474
tag
válasz
szabolcs77 #3067 üzenetére
Megtaláltam közben a karidat, elég sok 11-12es lapod van, van köztük win cond is, szóval simán beférsz, ha szeretnél jönni. 11es Giant meg Battle Ram nem ártana majd, meg 11-es pekka sem, de attól sajnos elég messze vagy
2-es GY is jó lehet, ha rossz a collection.
-
jack474
tag
válasz
szabolcs77 #3067 üzenetére
A kupa nem olyan érdekes, de a 12-es torony meg értelmesebb lapok nem ártanak. Ha meg tudod mondani, hogy hol vagy, és mi a neved, akkor megnézem a lapjaidat.
-
szabolcs77
tag
jack474: a vörössipkásokba mennyire komoly követelmény a 4300 kupa?
4031nél vagyok, de kezd kicsit elegem lenni a mostani klánból, miután a warokban a többség olyat csinál hogy nem is csoda hogy nem nyernek -
Amur
addikt
válasz
Düsseldorf #3064 üzenetére
rage-et akkor rakj ha e-barbikat is raktál a pakliba, egyébként szerintem nem éri meg.
-
válasz
Düsseldorf #3064 üzenetére
Exec tokeletes, illetve bats valamint minons szerintem nagyon jo. Freeze vs rage temakorben nem vagyok illetekes, egyiket se hasznaltam sose
-
Düsseldorf
tag
válasz
Tyler Durden #3061 üzenetére
RG supportnak a witch v. a exe mennyire jó? Illetve mi a legjobb légi support kombináció hozzá?
Nekem 12-es a bats, 11-es a bdragon (61/100), idragon és a minions. A megaminion csak 10-es, azt kihagyom.
És a freeze-t vagy a rage-et érdemesebb alkalmazni? -
Most tanulgatom, de egész jónak tűnik, illetve nekem nem sok mindent kellett húzni hozzá. Azt kell mondjam a gólem rg dekkeket általában megeszi reggelire, pedig a pekka csak 12-es. A cycle dekk lehet parás, illetve ami elég csúnya counter az a 3 muskátli, a 4es barbi brigád illetve a witch. A barbárokra onnantól, hogy láttam játszik vele az elllenfél, fullra be kell tartani az fb + log kombót és akkor az elviszi őket. Másként nem fog tudni sebezni az rg..
-
Amur
addikt
válasz
Tyler Durden #3061 üzenetére
Az a pekkás érdekes. Most(is) nagyon meta a pekkát mindennel párosítani, és mivel az RG most buffolva lett a Pekkával pláne jónak tűnik!
Köszi! -
Most váltottam, ezt egyik haverom ajánlotta, még szoknom kell a témát, tanulási fázis megy vele, de a régit is leírom hátha az jobban fexik.
régi: RG, kazán, fireball, minions, megaminion, wizard, log, barbárok
A másik amivel most tanulgatok, azt még alakulhat jelenleg ez van benne: RG, Pekka, kazán, fireball, log, minions, megaminion, goblin gang. Itt amit biztos cserélek az a minions batekre, csak a denevéreket fel kell húznom 13-ra. Pekkát szinte csak védekezésre érdemes használni és onnan push.
-
Amur
addikt
válasz
Tyler Durden #3056 üzenetére
Én meg nagyon régen RG-ztem, most tennék vele egy próbát golem után.
Milyen paklival tolod? Rémlik vmi régi felállás, de az nem biztos hogy megállja most a helyét.
Tudom hogy te furnace-fan vagy, de mi van még benne?
Köszi előre is.
Deckshop és társaihoz csak végső esetben nyulnék, elsőre inkább hús-vér játékosoktól kérdezek.
Klánunkban Don RG-zett, de most ő is gólemezik. -
jack474
tag
válasz
Tyler Durden #3056 üzenetére
Sziasztok, rég írtam már ide
Az augusztusi season vége előtt egy héttel meglett a maxos golem és a 13-as torony, így a 5100 körüli PB-ről sikerült javítanom még season végéig 5500-ra. Tanulság: hihetetlenül sokat számít a tornyod.A szeptemberi seasonben a trade tokeneknek hála sikerült kimaxolnom még vagy 4 lapot (baby dragon, night witch, mini pekka, collector), így fél gőzzel is meglett most az 5500.
Ha valaki szeretne jobb war chesteket kapni, akkor várjuk a "kis klánunkba", a Vörössiplásokba. Feltétel: 12-es torony, a nyert lapokhoz képest sok war day win, és pár 11/12-es win cond.
A lvlupba is be lehet kerülni természetesen. 5200 pb, 12+ challenge wins, meg sok wdw kell hozzá. Mostanában kb. mindegyik wart simán nyerjük, eléggé felhigult a legend league. Ez havi +2 legendary ( gold liga 1. chesthez képest +1.3
)
-
válasz
Hunmugli #3055 üzenetére
Rg-zek már elég rég óta, most nagyon durván tud bontani, egyedül a range mínusz szokatlan. Látok benne potenciált, be kéne húzni nekem is az 5.2k-t vele (:
Klánban nálunk 3-4 ember is elkezdte használni, nekem az a bajom, hogy 2-esre tudnám feltolni, az meg kevés, illetve más vonalon mozgok, nem szívesen húzok 0ról lapot.. -
Hunmugli
aktív tag
Ebben a szezonban 5117 kupát sikerült elérnem. Még mindig nincs olyan közel az 5200, mint szeretném...
Más: használ valaki innen magic archert? Szerintem nagyon hatékony kis lap tud lenni. Meg most már az RG is az...
-
venroka
csendes tag
Clash Royale tippek és trükkök:
http://jatekhir.hu/clashroyale.html
Ha tetszik, nyomj egy megosztást! Köszönöm.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
redwhite78 #3047 üzenetére
Már vannak gondjaink. Pár üzenettel valamennyire úrrá lettünk rajtuk. Sajnos akinek "nagyon kell valami" vagy figyelmetlen, arra nem lehet hatni. Kéne bele olyan fícsör, hogy le lehet fixálni kivel tradelsz.
Mondjuk te azt kapsz amit kérsz, elvenni tőled meg nem tudnak, legalább ennyi előnye van a dolognak
-
Hunmugli
aktív tag
Mivel mentetek a triple elixires challangen? Nekem pont nem lett meg a lega token, de annyira már nem is kell
Szerintem totál más világ, mint a sima challange, sokkal durvább paklik vannak benne, és még nagyobb a szórás...
-
Amur
addikt
Nem lehet dunát rekeszteni, de nehéz fába vágod a fejszéd!
Legtöbb nagy klánnak több év előnye van. Hidd el nem a levegőbe beszélek, jelenleg is leader vagyok a kiskarim klánjában, és vezettem a Reddit Hungaryt, amit egy másik klán alapjaira építettünk, tehát nem nulláról kezdtünk, verifikáltuk a Reddit felől, mégis totál szenvedős volt, mai napig az, pedig Gold ligában van a klán..
Ha még nem feccoltál bele sok időt, inkább csatlakozz egy már meglévő jó kis klánhoz! -
Seat18
tag
Szervusztok PH! tagok!
Szeretnék egy jó klánt összehozni, gondolom Dunát lehet itt rekeszteni ezekkel a bejegyzésekkel.
Akinek van kedve csatlakozzon hozzánkFanatic Brigád
-
Amur
addikt
válasz
Hunmugli #3038 üzenetére
a giant double prince-re gondolt a prince buff miatt double cheat alatt.
Ellopott trade meg inkább lega szinten volt..
megbeszélték, kirakta, majd más rányomott, és kapott egy ingyen legát.
(mert fair szinten oda vissza csere van, hogy mindkét fél adjon bele tokent is, így mindenki jól jár mert egy tokenért 2 legát kap) -
DVlad
őstag
Kár, hogy ez a trade dolog is csak klánnal működik.
-
Hunmugli
aktív tag
Miféle giant double cheat meta?
Giant + goblin giant? Kapásból 11 elixir. A 2 spear gob meg hihetetlenül gyenge ide supportnak. Örülnék, ha vki ezzel jönne ellenem
Ellopott trade: én nem is értem, hogy lehet hogot adni ice golemért meg healért. Mindegy, ha én kapom a hogot, bármilyen bénának bélyegzett lapot adok. Tegnap pl 50 heal spelltől váltam meg
-
Amur
addikt
A trade az konkrétan hazavágta a klán chat-et. követhetetlen, kellene egy külön chat csatorna a játékban csak trade-re,
valamint invite-ként kellene kezelni a trade-et hogy csak az tudja elfogadni akivel le lett beszélve, mert az "ellopott" trade-ekből óriási cirkuszok vannak...
majd egy kövi update..
az alapötlet kiváló, a megvalósítás szörnyű..
Egy reddit gyöngyszem az update-ról(inkább a balance-ról):
"You can all thanks the CR noob balance team for the Giant Double Cheat meta that’s coming." -
Rigby7627
csendes tag
Holnap update! Hivatalosan bejelentették. Ki mennyire és mit vár? Én a tradelést.
-
Rigby7627
csendes tag
válasz
Hunmugli #3033 üzenetére
Hali, visszatérem.
Van mesélni való.
Akkor kezdem a válaszaimmal:
Card Trading: a cserélhető lapok rarity szerint fixek, mégpedig ezen módon: common 250, rare 50, epic 10, lega 1. Aranyat nem kapsz érte szerintem, de lapot igen. Kérésnél tudod választani hogy mit kérsz, és mit adsz cserébe. Ha egy időn belül nem cserél veled senki arra amit kiraktál, visszakapod a tokent.
Trade Token: Challangekből, clan war chestből, shopből kapható zseton, melyekkel tudsz lapokat cserélni a fentebb leírt módon.
(Minden csak az én véleményem, azt írom amit (majdnem) biztosra tudok, esetleges hibákért bocs)Ma season vége lett, végre meglett a challanger 2 kereken 4300 kupával, és az addigi draft chestek a lehető legszerencsétlenebbek voltak, ebben pedig, 4 ből 3 perfect! Első olyan chest amiben lega is volt FÉL ÉV ALATT. Magic archert megkapva így, 15 villám és 75 hoggal eddigi legjobb ❤
Hunmugli: Supercell ID igazából ugyan olyan mint a google play mentés, csak ez gyorsabbik módja pl. amikor IOSrol Androidra vagy fordítva visznek át fiókot.
-
Hunmugli
aktív tag
5117 volt nálam a vége, most sokkal erősebbnek tűnt a vége. Tegnap 4900 alá is benéztem...
A frissítésről / sneak peakről kérdeznék: ha tradelek valamit, azután jár majd vajon arany?
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Dendytv #3029 üzenetére
Szia. Ráérek most is. #3024ben ezt írtad: "Ezzel a google felhasználóval már 2 clash royal acc van ! És ez a régibe lépett be"
Ezt úgy mondják magyarul, hogy egy CR acc van rajta, a régi
Ha a fiatal, új accot szeretnéd elmenteni, akkor csak csinálsz egy új google fiókot (persze ha már van, akkor nem kell) és rámented (cr -> beállítások -> google play sign in -> kiválasztod az új fiókot). Vagy használod a Supercell ID-t. Ehhez van leírás angolul, én nem fogom lefordítani, csak nem lehet olyan bonyolult használni. Nagyon fontos: a FB-os csatlakozás nem menti el a játékállást.
Hajrá.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Dendytv #3027 üzenetére
Van azóta egy Supercell ID nevű dolog is, azt is kipróbálhatod. Én nem használom, de ettől még nem kell ódzkodni tőle. Apropó, mik a tapasztalatok vele, kedves Többiek?
Holnap este tudok érdemben segíteni, addig is itt van ez: [link]. Sok időt fog elvinni feleslegesen, de képes vagy ebből is megoldani a problémádat.
ujj és új: 2 külön dolog. Az ujjadat is folytathatod persze
-
Amur
addikt
-
Dendytv
senior tag
Űdv
Hozzajutottam egy ujj telefonhoz és nem abba a felhasználóba léptembe amit pár napja indítottam ! Pedig ugyan azzal a google acc.al léptem be ! Ezzel a google felhasználóval már 2 clash royal acc van ! És ez a régibe lépett behogy tudok visszalépni abba amit pár napja indítottam ?
-
-
Amur
addikt
válasz
Tyler Durden #3021 üzenetére
szerintem egy maxos minions sem rossz, de a baby-t a hatalmas hp miatt szeretem.
mire leszedik bevisz egy szekér sebzést.Abban a pakliban amiben van poi nem gáz ha más repülő vagy légiekre veszélyes egységre cseréled.
A tornados paklinak viszont a lelke...a komplett védelem arra a kombóra épít!
Igen a lényeget kihagytam: mindkét paklinak van poison-os verziója is, ott a tornado helyére rakják, és akkor a baby cserélhető.
Toltam úgy is, sőt több youtuber is azzal tolja, de nekem a tornado+baby stabilabb. -
-
Amur
addikt
válasz
Tyler Durden #3019 üzenetére
a double dragon gyengébb földön, azt szokni kell, de nagyon eredményes, azzal értem el a Master1-et.
A cannon cart-os viszont klasszikusabb beatdown a collector miatt, viszont abszolút a friss meta.
Ha betankolod a cannon cartot brutál sebzést visz be.(viszont egy újabb epic amit húzni kell, én kaptam legendary king chestből egy szekérrel.) -
-
Amur
addikt
válasz
jozefgucci1 #3017 üzenetére
Én nem érzem így.
Season-ről Season-re tudok fejlődni. Most például elértem a Master1-et, megint Golemmel.
Kicsit alkalmazkodni kell mindig a Metához.
Mikor gáz volt golemmel mert sok volt a counter deck(több mint más paklival) akkor váltottam, Giant-eztem.
Azt a seasont personal best-tel zártam.
Most visszaváltottam mert azt láttam hogy egyre többen jönnek gólemmel megint, kicsit változtatva, egyre kevesebb collectoros verzió, így én is összeraktam egy mai metának megfelelő golemet és felmentem újabb csúcsra.
Persze ezek a hullámvölgyek nekem is megvannak 4900+ról 4500-ra buktam egy napon belül talán 8 vesztes meccsnek köszönhetően, de ilyenkor korrigál a játék..
Ha sokat nyersz akkor ad erősebb ellenfeleket hogy kölcsönösen mindenki a helyére kerüljön.
Ha tényleg jó vagy, nem csak a lapjaid magasak a szintedhez akkor nem buksz sokat,vagy még feljebb mész,ha nem a játéktudásod juttatott ide akkor visszaesel.
Legalábbis erre találták ki ezt a rendszert ami látom én is, nem tökéletesen müködik.(állandóan belenyúlnak, majd csak lesz jobb)
Most pl. rendszeresen észreveszem hogy figyeli az MM milyen deckek ellen vagyok gyengébb, jobb, és a bukó-vagy nyerő szériától függően olyanokat ad be.
Miután oktató mód szinten vertem egy hard counter infi toweres bait decket egész nap nem láttam olyat..
mikor kikaptam egy lavaloontól a kövi 5ből 3 olyan jött... -
jozefgucci1
addikt
válasz
Düsseldorf #3016 üzenetére
Sajnos én is így érzem ahogy te . Sőt ez nem is érzés hanem tapasztalat .Eljutottam 3600 kupára és nagyon nem vagyok motivált már elég rég , hogy tovább lépjek .A napi ládákat 2v2 összehozom és persze tolom a CW-t ( ma pont kihagytam az utolsó csatát ,innen is bocs
) ez így nekem elég .A fiam ő "komolyabban tolja ,de ő is elismeri , hogy sok értelme nincs , hanyatlóban a játék .
-
Düsseldorf
tag
válasz
jozefgucci1 #3011 üzenetére
én nagyon sokat játszok 2v2-t (sokkal többet mint laddert), és időnként van olyan széria amit mondassz, de nem jellemző. Amikor van, akkor viszont sorozatban, mintha direkt büntetne a matchmaking. Máskor meg sorozatos nyerőszériák vannak.
Egyébként pont tegnap du-este volt olyan bukó sorozatom, hogy a világ nem látott még olyat (na jó, én voltam oda). És mindez úgy, hogy többször 5-600-al volt többje az ellenfélnek, ha meg egyenlő volt akkor profik voltak, azért vesztettünk
Annyira frusztrált már, hogy próbából, 5 kb. azonos erősségű decket változtattam már kínomban- de mégis vagy erősebbek, vagy ultraprofik jöttek. Ja, és akármilyen naív lélek akármit is mond, nem csak a pontszán számít- amikor decket váltottam, rögtön teljesen eltérő tipusó deckek jöttek.
A következő deckváltásig, amikor az enyémmel együtt változott az ellenfeleké is ... -
DVlad
őstag
Ez biztosan így van. Nekem a 9-es szintemhez nagyon ritkán rak nagyobb társat, hogy 10-esek legyünk, viszont 100-ból kb. 4-5 alkalommal 9-es az ellen páros, ez komoly. 90% 10-esek, a maradék 11, 12. Vicc.
Pedig nekem nem erős a lapom, és én sem vagyok jó játékos.(Az viszont, hogy az ITCafe nem képes lekonvertálni képeket, hogy feltölthető legyen?! Egy telefon prntscrn túl nagy. 😀)
-
Warter
addikt
válasz
Hunmugli #3012 üzenetére
Gyanitom az a baj, hogy tul jo a statisztikaja, ezert kap erosebb ellenfeleket. Legalabb is a support azt mondta, hogy ha tul jo a statod erosebb ellenfeleket ad. Es szerintuk ez nem elvesztegetett ido, hogy kikapsz zsinorban 10x, lepegess feljebb es elobb-utobb majd ujra nyerni fogsz. Ezzel probaljak szurni azokat, akik alacsony szinten jatszanak eros paklikkal.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #3011 üzenetére
Régen sokat 2v2ztem, de rájöttem, hogy az 1v1 is ugyanolyan jó, ha nem jobb:
-nem disconnectel a társad és nem jön be hülye deckkel, mert nincs
-sokkal kevesebb a döntetlen (rengeteg volt nekem 2v2ben, majdnem minden második meccs, mert ott csak 1 perc a hosszabbítás)
-kisebb a véletlen szerepe, jobban lehet tervezni
-könnyebb vele crownt gyűjteni
(legalábbis számomra ezek az indokok)2v2ben minden előfordulhat, szerintem próbálj ki egy 1v1 kúrát, hátha bejön; a 2v2 csak feladathoz kell vagy ha nem akarsz veszíteni, esetleg unod a laddert. Egyébként idővel javulnia kéne a 2v2 nyerési rátádnak is.
-
jozefgucci1
addikt
Valaki szokott random 2v2-t játszani ? Nálam már elég régóta van az , hogy alig tudok nyerni , mert az én 3600 kupám mellé hasonló kalibert rak be , míg a túloldalra két 4K kupa felettit ami jelentős fölény .Nem ritka a 10 bukó egyhuzamban .
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Dendytv #3008 üzenetére
Igen, jó megfigyelés: az arany sosem elég. Bár tournament capig nyugodtan húzhatsz bármikor bármit (epic 4, rare 7, common 9, legendary 1), nyilván előbb azt, amit rendszeresen használsz / tudod róla, hogy jó.
Csatlakozz minél hamarabb egy klánhoz (ha majd tudsz, lvl4től talán), hogy a jónak ítélt kártyáid gyorsabban felhúzhasd (kéréssel). Itt a clanwar arra is rákényszerít, hogy új lapokat próbálj ki - sajnos ezeket esélytelen lesz mind kihúznod. Legalább veszteni nem veszthetsz semmit
-
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
Űdv
én ma kezdtem a játékot
-
Braavos
tag
jozefgucci1, Warter
Írtam nektek, köszönjük a jelentkezést.
-
Braavos
tag
Hozzánk is lehet csatlakozni folyamatosan van felvétel, akár kezdőknek is, Level 8-as szinttől.
A kupaszámban nincs elvárásunk, a donate-ben sem határoztunk meg heti minimum célt.Viszont vannak számunkra fontos elvárások, amelyeket az új tagoktól elvárnánk, hogy ugorjanak meg.
Tehát a minimális kritériumok:
- War mérkőzések lejátszása a lehető legsikeresebben. (3+1)
- War Day-en, az összeállított deckkel legalább 1 gyakorlás a fórumon
- Felnőtt gondolkodás és viselkedés
- A fórumon a vulgáris szavak kerüléseKlánunk:
[link]Viszonylag új, pár hónapos klánról van szó. Az aktivitást - főleg a Warban - nagyon komolyan vesszük, ezért a közösség közel fele (kb 20 fő) gyakran cserélődik, így gyakori, hogy 30 fő körüli létszámmal üzemelünk. Így rengeteg kikötéssel, de gyakran hajlandóak lennénk bizonyos olvadásokat átértékelni, ha nem alá, hanem mellérendelt viszonyról lenne szó. Ebben az ügyben szintén lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest