Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kohautech
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hmm, szerintem nem erős, azért is rare lap. simán ki lehet szedni technikával , egy sparkyt pl sokkal nehezebb.
-
-
Braavos
tag
Most ez a deck van nálam.
28 nappal a season vége előtt, még nem jártam soha 5400-5500 fölött, most pedig elértem, méghozzá nagyon könnyedén.
A lumbi+balloon kombót pont annyira képes életben tartani, hogy egy tornyot szinte első támadásra rögtön leszedjenek, illetve sokszor az íjászokat, és a mega miniont is pofátlanul sokáig tartja életben. -
Braavos
tag
Ez az új kártya olyan szintű nerfet fog kapni hamarosan.. Én most használom is, de nagyon erős.
-
lakisoft
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
deck építésre használja valaki ezt: https://www.deckshop.pro/ ?
-
Kohautech
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na, ez a giantos jónak tűnik
-
-
Kohautech
tag
Írna valaki mostani meta giant/rgiant decket?
-
Wakuz
tag
Én közben össze raktam egy elég erős meta decket, ezzel meg lesz az 5800 kornyeke ,sok 12 es lapom van az a baj.
-
Düsseldorf
tag
válasz
Hunmugli
üzenetére
nemrég RG-s deckem volt lighnting-al, az nagyon hatásos volt volt az xbow deckek ellen, és bár akkor tán nem jöttek exenadoval, de az most is eredményes lehet ellenük.
Mert exenado xbow tesla 18 elixir, hasonló értékű RG-s deck most is jó ellene.
igaz most épp más a deckem
-
Hunmugli
aktív tag
Reggel találkoztam egy xbow-exnado deckkel. Eléggé elvert
Az xbow nagyon üti a tornyot, ezzel a két lappal meg egy teslával pedig max a rocket tudná kiszedni, ergo esélyem sem volt.. -
Braavos
tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Saját decket használok és igyekszem minimálisan folyamatosan variálni is.
Az elmúlt hónapokra jellemző, hogy 6 kártya nálam állandó:
1. Fire ball
2. Arrows (azóta, hogy sokkal gyorsabbak a nyílvesszők, előtte Zap)
3. Valkür
4. Mega Minion
5. Lumberjack
6. BalloonA maradék 2 helyen lévő kártyákat variálom.
Archers, Witch, Dark Prince, Prince, Royal Ghost, Goblin Gang, Rascals, Mortar, Cannon a leginkább jellemző. Néha megpróbálom a Pekkát, vagy az Inferno Dragont, de ezek nem illenek a deckbe.Ha 3-4 meccset nyerek például a fenti 6 lappal, és mondjuk mellettük az Archers, Witch párossal, akkor az utóbbi kettőt automatikusan cserélem. - Ha nem cserélem, a rendszer úgy is olyan ellenfelet dob, aki ezt a decket úgy is verni fogja.
A taktikám második fele annyi, hogy double elixir alatt a lumber ameddig az ellenfél tankját szétkapja a tornyom előtt közvetlenül, (segít neki a mega minion) addig már van annyi elixirem bőven, hogy a híd elé lerakjam a valkürt kényelmesen, és mire a lumber eléri a valkürt, van közel 10 elixirem, hogy induljon a balloon. Kézben van már ilyenkor az arrows és a fire ball, szóval a balloon az esetek többségében a tornyot legalább 2x eltalálja ilyenkor már, ez pedig kb 2700 sebzést be is vitt.
A taktika első fele a meccs elején, hogy a lehetőségek szerint megpróbáljam a lapokat úgy rendezni, hogy mega minion-lumbi-valkür-balloon sorrendben tudjam majd a double elixir alatt pakolni őket, és ilyenkor kézben legyen utána a fire ball, arrows.Például egy lvl13 wizardra, witchre, muskira, hogyha nincs minions, akkor a fire ball+arrows kombót automatikusan küldöm.
Egyébként nem sikerült a 6300 kupát elérni, ilyenkor már rágörcsöl szerintem az ember akaratlanul is, de az sokat segített, hogy elértem 2 hete a 13as szintet.
-
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Hát megmondom a frankót jó kérdés. Én bridgespam-t tolok, azzal kb a pekkával tudom megcsapni és itt kb befejezve. Esetleg rg-vel + torony bevédekezem. De itt az a baj, hogy ugye nem tudom mivel jön az ellenfél, ha meglepetésből 1x tol egy jó exec+tornado kombót, ott vége is a meccsnek, mert akkora manaelőnyre tesz szert..
Annyi, hogy én jelenleg epicből az execet húzom, félúton vagyok a maxhoz, szal majd azzal védekezem le a pekka mögül
-
Wakuz
tag
Jöhetnek az új giant meta deckek
-
Düsseldorf
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
exes vedelem ellen mivel érdemes támadni az uj update után?
illetve a másik megközelítés, mivel érdemes elhárítani az exét? rocket, úgy hogy a tornyot is sebezze v. lightning és onnan bármiből elég egy csapás rá? netán freeze és addig gyorsan lecsapni addig valamivel? vagy megvárni mig támad és a saját exe?

-
Egyértelmű, ahogy írtam is pár hozzászólással fentebb, a pro-k már mondták, hogy a köv season ennek a jegyében fog eltelni. Amúgy exec így túl durva, azaz már most is az, giant duplaprince dekkel mentem, giant + 2 prince + megaminiont elvisz egy jól elhelyezett exec + tornado, 17 manát nullázol 8ból..
-
Hunmugli
aktív tag
Halász /fisherman/: 7 helyett már csak 6 távolságig tud majd húzni, és 1 mp helyett 1.1 mp lesz a húzásra a... előkészület.
Szerintem az exének a sebzése lett túl nagy. Nagyon nem tetszik az új exe. A tornyot és a troopokat is túlságosan darálja. Persze a sebzésén most nem változtatnak.
-
-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Witch, és mi a másik?
-
-
Wakuz
tag
Én most giant deckel döntöttem PB - t 5650 körül. Witch zap Fb fisherman barbár nyílzapor miner
Jó lenne kov szezonban 6k elérnem, de nem hiszem menni fog. Valami ütős giant deck kellene
-
Én ezt már régóta mondom, hogy nem tudnak balance-olni, komplett rework meg aztán nem kevés hozzáértést kívánna /ami nekik nincs/. Az az érdekes, hogy hatalmas community van, nem kevés pro playerrel, akik kb helyettük ötletelnek, csak b@sznak megvalósítani.. Most is kiv leszek mennyire jön be amit mondanak a pro-k:
egyik, hogy gólem+nw előretörés lesz /gondolom lumberrel meg sok szeméttel, amit a lumberes rage megtámogat/
másik, hogy az exec buff is elég lesz ahhoz, hogy exenado legyen sok helyen.. -
Pompi
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem ez elég durva lett, de majd meglátjuk. Én használtam a legutóbbi buff előtt is, de ez most így használhatatlannak tűnik, főleg 5 elixirért. Nem tudják ők sem, hogy mit akarnak az látszik, a ló egyik oldaláról esnek a másikra, ennyi erővel hozzá se kellett volna nyúlniuk. Rework, az....
-
lakisoft
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt a képet ki tudod rakni nagyítható verzióban is? Sajnos nem látom a lényeget
. -
-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mikor jön ez az update kb?
-
-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mit nerfeltek rajta?
-
-
-
Wakuz
tag
Én most nemrég ugrottam meg a 6500 csúcsot
-
Braavos
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
1 győzelemre van a 6300+ kupa..

Egyébként a witch mellett a night verzió is túl erős..
-
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Én nem mondtam, hogy a korábbi szintre, de az a baj /és ezt nem én mondom, hanem profi playerek/, hogy baltával farag a cella. Totál átgondolatlan reworkok, nézd meg pl itt a witchnél +220% dmg, szerinted ezt tesztelték? Kétlem.. Vagy a mindbreaker, ami egy használhatatlan szar volt. Na most legyen 2 mana, logon kívül mivel oldod meg 2 manából? Ja, hogy semmivel, tényleg igazán igényes design lap, fixen manát buksz ellene.. És még az sincs, hogy technikás lap lenne, lerakod a hídra és mehet.. Azt kellene csinálni, hogy vastagon tesztelni, mielőtt bármit nerfelnek buffolnak, ezeket a totál rework dolgokat meg elfelejteni vagy itt is sokkal alaposabban tesztelni.
Wakuz: szerinted nem nerf lesz, olvasgass megint csak.. [link]
-
DVlad
őstag
Szerintem nem játszottam olyan meccset, amibe ne lett volna benne a boszim, amint meglett, használom. Én sosem éreztem különösebben erősnek, most 12-es, de még így sem.
-
Wakuz
tag
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Jaja, nem hugyozzak szembe magukat. Ha lesz nerf, akkor is csak kevesebb dmg lesz,de nem lesz szerintem.
-
Düsseldorf
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
évekig a kutya nem használta, ha jön egy komolyabb nerf, megint nem fogja senki sem, szóval ez értelmetlen lépés lenne. visszább lehet venni, de ne a korábbi szintre.
inkább a hogot kellene nerfelni, pedig abból is sok van, nem véletlenül, és évek óta. érthetetlen miért nem azt nerfelik.
-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem baj, vegyenek le kicsit dmg-ből,attól meg en és rengetegen használni fogjak ,mert mindenre jó ez a karakter.
-
Hunmugli
aktív tag
Vannak lapok amikhez már nagyon sokszor hozzányúltak. És mivel már számtalanszor kifejtették hogy nagyon változatos deckeket szeretnének, ha valami túl gyenge, vagy túl erős, azon változtatni fognak, függetlenül attól, hogy legutóbb mikor és mit változtattak rajta. Nagyon Chernobyl hangulatom lenne ha nem nerfelnék a witchet most csak azért, mert az előbb buffolták

-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Persze hogy játszanak vele , most lett értékelhető lap.nerfelni nem hiszem hogy fogjak ,akkor nem buffoltak volna..
-
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mondjuk azért ez nem csak a managólem érdeke. Egy olyan metában ahol még régi a witch és a fisherman, talán máshogy alakulnak a dolgok -- ettől még ott is felhúzható valszeg a
manaelixir (?) golem köré egy jó deck persze. -
válasz
Hunmugli
üzenetére
Nézd meg a top playereket, globalban a srác második is volt vele. Amúgy az, hogy 3 manáért egy gólem, sokszor az a 4 mana amit ad, nem tudod elkölteni, vagy hibásan költöd el a nagy sietségben. Másik fele, sokszor 1 tornyod beverik vele, utána már a pushod meg tudja fogni, akkor neki megérte, hogy adott 4 manát. Amúgy azzal a dekkel csináltam meg a royal ghostos challenget, és vereség nélkül rommá vertem mindenkit, pedig akkor játszottam vele első alkalommal.. A dekk amúgy, managolem, poison, log, witch, sparky, babyd, ewiz, fisherman.
-
lakisoft
veterán
Írjatok már nekem topplayert? Streamelni szoktak?
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Managolemmel mi a baj? Szerintem nagyon gyenge (de a többivel egyetértek).
-
-
Wakuz
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Majd kiderül ,halaszt sajnálom, azt használom. Kisebb lesz a range ?
-
Végre fixálják az elb@szott lapokat. Tegnap már hivatalosan is bejelentették, hogy witch, managolem, halász és wb nerf lesz. Mértékéről még nem írnak, gondolom köv season elején lesz belengetve..
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnál sem indul el a játék a legutóbbi frissítés óta, ha SD Kártyára van telepítve a játék?
Alapból ugye a Play Áruház az eszköz tárhelyére telepíti a játékot, de ha átexportálom az SD-re, akkor "we have detected that clash has not been installed successfully" hibaüzenettel nem indul el a játék sajna.
Az Update előtt még működött a dolog, azóta sajna nem. -
Wakuz
tag
válasz
szabolcs77
üzenetére
Az ilyen figuràk vesznek 200k értékben ládákat és maxolnak mindent. Viszont verhetők mert játszani nem tudnak ugye nincs tapasztalatuk,évek mögöttük .
-
Düsseldorf
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
vagy profiknak másod, netán harmadik accountja, ezek közül jópáran ugyanis igencsak tudnak játszani.
-
válasz
szabolcs77
üzenetére
Megesik, hogy ilyen jön ellenem is, illetve 11es toronnyal 6k kupa vagy felette van. Ezek általában nem a passnak köszönhetik a sikerüket, ez inkább már a totál fizetős vendég kategória..
-
szabolcs77
tag
nem tudom, hogy a Royale Pass eredménye vagy csak szimplán ilyen széria, de kezdem megunni, hogy sima ladder csatákban jönnek a 10-11es szintű tornyokkal viszont full maxos lapokkal ellenem. Másnál is ez a helyzet?
-
Wakuz
tag
Valaki van a démoni lelek csapatba?
-
Düsseldorf
tag
válasz
szabolcs77
üzenetére
win conditionok, nagy spellek és főbb támogató lapok. ezeket cél 12-ig húzni, de legyen min. 11-en, és 10es lapszinttel kb. "tilos" ezeket használni.
-
szabolcs77
tag
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Düsseldorf: ti melyik lapokat nevezitek war lapoknak?
-
DVlad
őstag
-
Düsseldorf
tag
válasz
Timbersaw
üzenetére
6. vagyunk a cw-ben, és a cw lista többet ér, mint a sima, nagyobb teljesítmény ott jól szerepelni, mint a normálba.
a normál listán elég ha összeáll pártucat magaspontú emberke, és máris top 10-be kerül a klán - lásd a McKenzie már 3., mert több klán sok éljátélkosát ügyesen összegyűjtötték.
na de a cw-n csak akkor lehet jó valaki, ha jó játékosok vannak benne, és egy célért hosszú ideig hajtanak (szisztematikus lapkérés, gyakorlás, meccselemzés, deckmegosztás stb.).
Hiába vagytok 15-ben, sose fogtok minket cw-ben utólérni, sőt a különbség csak nő, míg ha betéved hozzánk 6-7 fő, és lennénk 48-50 fővel, azonnal top 10-be kerülnénk (mint ahogy tavasszal volt is ilyen) - és nem lennénk okosabbak vagy jobbak, mert a normál lista annyira játékosszámfüggő, hogy az egy klán értékét elég kevéssé mutatja. -
Timbersaw
tag
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Mert top15 vagyunk,ti meg 55
-
Timbersaw
tag
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Hunfighterbe gyertek, itt elég jó a társaság , sokszor vagyunk top 1 cw.
-
Timbersaw
tag
válasz
Düsseldorf
üzenetére
Melyik csapat?
-
Timbersaw
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Végülis a gold + free challengek miatt megéri ,megveszem.
valaki van esetleg a hunfighters klán bol ?
-
-
Timbersaw
tag
Sziasztok érdemes szerintetek megvenni a Royale Passt?
-
DVlad
őstag
Igen, tudom, köszönöm! Kegyetlen lassan jönnek az általam használt kártyák. Egyetlen egy 13-as kártyám van csak, pedig tényleg csak ezt a 8-9 kártyát fejlesztem, ahogy csak lehet. Csak azokra költök, semmi másra.
Azt hol tudom megnézni, hogy mikor kezdtem el játszani vele? 2 statos oldalon sem találom ezt az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az xbow nagyon üti a tornyot, ezzel a két lappal meg egy teslával pedig max a rocket tudná kiszedni, ergo esélyem sem volt..
.