Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

én th4 vagy 710 kupám van.
    adok szívesen mert mind3 gyáram dolgozik folyamatosan.
    ez a level 2es barbár szinte alig jobb az elsőnél. :O a laborra nagyon megy az elixir sajnos....
    16os szinten vagyok aki velem egy szintű tropyba és level.be azokkal meggyűlik a bajom.szerencsére ilyne beégésem kevés volt.
    igen ez lett volna kérdésem a az ellenfél defense vonalának van szabálya?mindig az első kirakott embert? vagy a legnagyobb életűt lővi? ezért nyerő akkor a giant után feltörőt rakni?

nekem 5 faltörőt is simán lelőttek.
    ez aklánházból kijövő emberek elég huzosak, megnehezitik a látszatra könnyű missziót... :Y

igen arra rájöttem 50+ katona meg -15 trofi vesztés nem ér annyit ha mondjuk 10e aranyat kaszálók.... :Y
    mondjuk én inkább trofira megyek most.tetszenek azok a kis emblémák... :B ..szóval twon hall.ra vagy 50%+ra megyek.jó ez így?

hol tudok keresni? és belépni klánba? :U

igaz ez ha face.n és google.+on be vagyok loggolva akkor lementi az állásodat? vagyis más telorol netán tab.ról belépve is onnan folytathatod ha belépsz? ezt valaki probálta már?

ahol kőfal védi a mordár.t netán level 2es már meg se probálóm jelenleg ;] ;] .... még aranyért se...

Új hozzászólás Aktív témák