Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
jó de van egy szint ami alá azért ne. fejleszteni kella védelmet és akkor nem tudják elvinni ennyi...
-
dragonfx
veterán
válasz
markussandor
üzenetére
na igen én is ezért törölktem emrt a fele nincs betartva nem fogok jo cimbiket kipakolni kb a klánfelét.
amugy trofit se adott meg. azért egy 1400at kiirnék. -
HaliHUN
tag
válasz
markussandor
üzenetére
Szvsz. a feltételeknek nem szükséges igazodniuk a klán minimumához.
-
SiZo
tag
## Werbung ##
Sziasztok,
Egy éve alakult, de azóta megerősödött klánunkba keresünk megbízható, és aktív tagokat. Folyamatosa 30-40 között létszám, jó hangulat, segítőkészség, eredményesség jellemzi klánunkat. Heti egy CW, de azt nagyon komolyan vesszük. Ha érdekel, és minimum LVL50 vagy, akkor nézd meg a klánunkat, és ha úgy gondolod csatlakozz, nem fogod megbánni. Hun MKI Aktiv (#2LPVG9V8) -
Siguthra
csendes tag
Közel maxolt th9 keres aktív,jó fej klánt. Cw legyen,az se baj ha folyamatos. Köszönöm!
- Milerit -
wedo13
csendes tag
Igazibol a problemak a rusholt th9-10esknel van,th8nal nem olyan katasztrofalis.
-
dragonfx
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
jo persze ha friss az más de akkor miért nem megy át a nagyklánba ha ez a határvonal?
a józan paraszt észt meg döntsd el ez alapján...az utobbi 5cw.be az ellenféltől a sorszámomnál előrébb levők támadtak és 1*nál többre nem jutottak.ez mindent elmond.pedig jöttek mindenfélével.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nana, ne csalj. A "friss" nem egyenlő a "túlhúzott" kifejezéssel. Pár napja lett meg neki a th8.
Nem szabályrendszer mondja meg, pusztán a józan paraszt ész. Én szeretem, ha az épületeim, a troopjaim, és csapdáim a TH-mnak megfelelő szinten vannak, nem valahol annak a bizonyos, zöld kétéltű állatnak az alsó tájékai alatt.
-
dragonfx
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
megnéztem maxolsz.ahogy sokan mások.ti ez alapján játszotok.mi nem, mert a csomo uj éület lehetőség nagyobb teret ad ki-ki abba az irányba fejlesszen ami neki szimpatikus, bejövős.
Amugy a leader.etek faluja is tulhuzott.
az enyém is az de nem annyira mint az sokan mondják itt.
10 tulhuzott th.ból 7 rosszabbul áll mint én valahol.
Nem kell eljátszani de simán mehetnél th8ra. de ha neked egy leírt kimondott szabályrendszer mondja meg hogy szórakoztasd magad egy játékkal akkor hajrá így.
amugy simán a nagyklánba is beférnétek egy nagy ütőképes csapat lennétek.
Amugy nem vagytok a top200ba és a angy klán se mert 13600tol van épp ez a szint.
ez csak egy megkülönbőztetés kis klán nagy klán....mi nálunk is volt szó erről de semmi értelme. a kisebbek akkor jönnek fel ha erős jo troopokat tanácsokat kapnak, cw.n résztvesznek gyakorlatot szereznek.
és lassan nálunk se lesz senki th7 alatt.tök jol haladunk. még ebbe a hónapba meglesz a stabil top200.
az hogy egy th8-9es wart hogy nyerünk meg nem csak rajtunk múlik, nem mi vagyunk a legerősebbek de csapatba, összedolgozunk és ez adja az erőt, ez az értelme egy klánnak....szerintem.
mindenki olyan elvek alapján játszik amit akar.lehetnénk 40en de mostmár csak olyan jöhet be hozzánk nagyrészt aki "valaki valakije" utcáról nem igazán.
2678>> ez nem így van.köszi jól lélegzek nincs problémám.
ők eldöntötték azért mert a nagykönyvben leírtak és/vagy nem az ő elveik alapján játszok ezért csak béna lehetek.de ez pont az ő bajuk nem az enyém...
.majd ha egy szintbe leszünk leverjük őket is azt annyi. -
KISDUCK
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
"A hiba az ön készülékében van". Szerintem levegőzz vagy szívj el egy cigit mielőtt gondolkodás nélkül irogatsz vagy válaszolsz bárkinek bármit is. A hozzászolásaidból úgy veszem észre mindenkinek a tapasztalatlanságod vagy hozzá nem értésed jön le. Viccen kivül ember tényleg vegyél pár mély levegőt és gondolkodj mielött írsz.

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Tessék! Chuzzlee803 a HunGerillazMini klánban. Nézz meg bátran
(elárulom, hogy egy top200-as magyar klánnak a kicsiket befogadó része vagyunk
)Ha én irigy lennék egy ilyen klánra, vagy minden egyes rusholt TH8-ra, nem állnám meg röhögés nélkül. De ha annyira szeretnéd, eljátszom a kedvedért az irigységem.
-
dragonfx
veterán
válasz
Hunmugli
üzenetére
a bluestacks.ot használja szinte mindenki.nekem semmi akadás nincs sehol.elég gáz is lenne.
2669>> cc hungary, ha megvan amit kiirtam jöhetsz.
. a többiek rosszindulatával ne foglalkozz. fennhéjázó majmok csak.2670>>jobban értek hozzá mint te, aki csak szájkaratézik itt de még a faluját se láttuk.Úgy beszélsz mintha én/mi állnánk a legszarabbul.Lehet irigy vagy arra amit létrehoztam, dehát sajnos a magyar ember ilyen...

Mindenki más elvek alapján játszik, te ugy ahogy én/mi úgy ahogy.Okvetetlenkedni nem is kell hozzánk jönni, ilyen egyénekre nincs ott szükség.
-
capulet75
addikt
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Az nem th hanem egy vicc.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Bocsi, de cwre nem szoktak farmbaset tenni. Időnként már nagyon zavar a hozzánemértésed, valamint van aki kiszámolja a kupapontokat: a rendszer. Plusz nekem bevált a BS, főképp azért, mert nem valami bonyolult használni, telepíteni, és még müxik is.
Sok sikert a local top 200hoz 
-
KISDUCK
addikt
Nekem amd a10-4600m elvileg támogatja a virtualizációt és a gépem támogatja a memória virtualizációt is. Jobban fut mint a bluestacks, nincs akadás harc közben, de furcsa, hogy amikor épületet mozgatok ott van akadás, de eddig meggyőzött a genymotion és gyorsabban is indul a játék, továbbá nem zabálja úgy a gépet mint a bs.
-
KISDUCK
addikt
Annak aki pc-n nem tudtam beüzemelni a genymotiont, hogy Clash of Clansezhessen annak itt egy rövid leírás.
-
Jeffi
aktív tag
Küldenétek fasza TH8-as farm bázisokat? (igen, tudom hogy van neten 5millió db, de most arra lennék kiváncsi ami nektek bevált.)
-
Seat18
tag
válasz
HaliHUN
üzenetére
No Reason. Köszönöm a feltételezést. Igyekszem elsőre mindig jó benyomást kelteni, hogy utána jól hátbaszúrhassam az embereket.
Felőlem egy félreértés volt az egész. De ha gondolod privátba kifejtem. Felőlem vissza is jöhetnél. De amúgy ennek több emberrel együtt nem sok értelmét látom. Maga a multiaccountnak.
-
SiZo
tag
válasz
Hunmugli
üzenetére
elvileg ez volt a forrás:
http://www.allclash.com/clash-of-clans-february-2015-update-leak/
és ugyanezen az oldalon már cáfolják is.
ettől még lehet igaz.
bár fejlesztéseket tényleg mindig a #sneak peaks szokta megelőzni. vagyis a fejlesztések fokozatos bemutatása.
továbbá tényleg nem szól a fáma az Xbow javításról, ami meg biztos hogy benne lesz. (gondolom én) -
Hunmugli
aktív tag
Engem nagyon érdekelne a forrás, mert nem hiszem, hogy a Supercell akár csak célozgatott volna erre: 33%=1 csillag. Tudom, hogy ez csak állítólag, de szerintem ilyen soha nem lesz még cw-ben se. Az a hősös dolog viszont jöhetne a fallal együtt. A level 5 dragont se tartom kizártnak, még úgy sem, hogy így lavahounddal már nagyon erős a levegő, szóval én személy szerint valami földi frissítést hoznék, pl.: level 6 hogg rider, vagy hasonló. Na mindegy, én már nagyon várom az updatet, tartalmazzon bármit is.

-
Shuriken.
csendes tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
8 misi a 4-es dragon, szerintem 10 milliónál (esetleg 12-nél) húzzák meg a határt, és hozzáigazítják a tárolókat is.
Nem lesz egyszerű, és nagyon brutál sarinak kell lennie ahhoz, hogy használható legyen, amilyen th10-es falvakat látni szoktam...
-
wedo13
csendes tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nagy valoszinuseggel a 4esnek lehozzak az arat,mint ahogy a nyilassal is volt.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
kovimester
üzenetére
Lassan kellenek tárolók is mert kevés lesz a gold/elixír kapacitás. Mennyi is volt a 4es dragon? Mennyi lesz az 5ös?
-
wedo13
csendes tag
Azt mondjak ezek lesznek benne a kovetkezo updateban:
New Upgrades
"Stop your opponents with the mighty Level 13 Cannon! Available at Town Hall 10"
"Let the Level 5 Dragon heat up your opponent's base!"
"All new Mortar Level 9 at Town Hall 10"Building and Economic Changes
"Air Defense health has been increased across all levels"
"League win bonus has been increased, Again!"
"Wall prices have been lowered slightly for levels 8 and above!Experimental War Changes
"War Stars will now be based on Percentage Destruction"
"33% Destruction will be one star, 66% will be two, and 100% will be three"
"For now, this system is only for WAR"
"War number of an attacker will now be displayed in the war map!"Miscellaneous Changes
"Redesigned artwork for some max level troops {Barbarians, Archers, Healer, Valkyrie, and Witch}"\
"New system to prevent bot attacks"
"The return of... The Waterfall!"
"Redesigned Labratory and Clan Donating User Interface!"
"You can now use your upgrading heroes in War" -
Jeffi
aktív tag
Volt már közületek valaki TH8-al Masterbe vagy esetleg Championba?
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Klánt keresek, lelkes amatőrnek nevezném magam leginkább
Town hall level 6
Kupák 985 és 32 es vagyok. Egész jónak érzem a védelmemet, leginkább azzal szivatnak meg hogy a külső épületeim lerombolása már 50% +. Betörni nem nagyon tudnak. Persze lehet teljesen rossz, úgyhogy szívesen fogadok pár tanácsot
-
dragonfx
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
ja hogy neked még mindig ez szurja a szemed hogy segíteni kellett magyarul, ülj le 1es.

2636>>ezt tudom megvan. de 5ös airdefnél még a sarik hozzák a 3*ot.ha lvl2-3as és nem bénán rakják ki őket.leírtam hogy.
hát nem tudom...nekünk most egy th10est vert le az elsőnk 36 hog5öttel. -
dragonfx
veterán
válasz
lezuvius
üzenetére
igen ezt én is hangoztatom hogy cumizni fognak ott fognak állni rutin nélkül... th9.en 4db 6os airdef ellen sari nem sokat ér max ha béna az elrendezése az ellenfélnek, na meg ugye +2 airmine..ami gyakorlatba annyit tesz 4airmine = -4 sari. Az lvl4es nem tudom mire képes de az csak th10en van nem?
én nem preferálom a sarit mert én beláttam idővel bezárul ugymond a kör amikor nem lehet azzal menni...
nekem hogrider.es vonal szimpi, a preferáltabb. jövő péntekre kész is a 4es.
de itt is ugye th9en 4 giantbomb lesz pláne lvl4en...hát nem tudom meddig lehet jol menni vele majd idővel kiderül...
th8ig azért jo a sarizás mivel 3dbot nem igazán lehet egyenlően szimetrikusan kirakni.lesz 1 gyenge oldal. 3 villámmal kiszednek 1 airdef.et. utána már csak 2 marad. és amelyik közelebb vana falhoz arra ráeresztika sarikat. utána már csak 1 az meg onnan csak vígjáték.
-
sunone
aktív tag
Nézem a lenti videót, a srác már egész komoly szinten is ballonnal támad, érdekes.
Szerintetek melyik légi vonalat érdemes erősíteni, ballont vagy sárkányt?
(Megjegyzem, minket CWkben rendre sárkánnyal támadnak..) -
HaliHUN
tag
válasz
Hunmugli
üzenetére
A játék hardcore része egészen más. Mondhatjuk, hogy a kis telefonos játék a legnagyobb kockák kedvence, és egyesek órákat töltenek azzal, hogy megoldást találjanak egy base lerombolására. Nem nézek le senkit - egyrészt azért, mert én nem vagyok képes ennyire pengén gondolkodni, másrészt mert a hardcore war stratégiákat csak tanulni lehet másoktól, magunktól nem - de valószínűleg ők ilyenek, ti meg egy kicsit kevésbé komoly módon űzitek a játékot. Ha érdekelnek a komolyabb stratégiák, érdemes YT-n nézelődni (TheHulkFiles; KnightlyGaming; Clashwithpredator; Moskri ClashHeads; OneHive).
-
capulet75
addikt
válasz
Dragster72
üzenetére
Van az a szint ahol már jönnek a HC klánok. Mint írtam, ezeket is le lehet verni csak baromi nehéz. Persze van akivel nem tudtunk mi sem mit kezdeni, mert annyival felettünk voltak hogy azon csodálkoztam hogy a bánatba rakott minket össze a gép.
Szerencsére ez ritka. -
törölt tag
Sziasztok
Eddig még csak a Boom Beach ilyen jellegü játékkal játszottam, de pár napja elkezdtem a játszást ezzel is. Azt szeretném kérdezni hogy érdemes e nagyon kis szinten klánba menni, és ha igen akkor melyik lenne a legjobb? Vagy vannak valami akadémiák amikből át lehetne menni majd nagyobb szinten mégjobb klánba? -
Hunmugli
aktív tag
válasz
Dragster72
üzenetére
Teljesen igaz. A mi klánunkban van 4 th 10, rengeteg th 9, és kb. ugyanannyi th 8. Pár napja egy nagyon durva német klán cws részlegével kerültünk össze,és 38-52 lett az eredmény 60 maximális csillagból. Olyan támadásokat csináltak, hogy csak néztem: mi van?
Pedig ha csak nem hackel az ember, nem igazán lehet hasonlókat csinálni: [link], sajnos
. Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így vele, vagy esetleg más is, de nekem a frissítés óta 1általán nem volt lootom. -
stivi1g
tag
Sziasztok!
Köv kérdésem lenne hogy lehetne átvinni egy falut ios-ról bluestack ra???Tesóm faluját akarnám warokra tovább vinni de ő szifonos én meg doidos és bluestack.... próbáltam a link device de mindig hibát ír ki..
-
DiamondBack
senior tag
Na ez már videó
[link] -
dragonfx
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
hát hanem mert irigyek vagytok ennyi mert ti bénák vagytok.

th7-8as klánok jönnek sőt inkáb th8-9 amilyenek mi is vagyunk.
ez nem menőzés csak ti folyamatosna leszoljátok fikázzátok a másikat.
szerintme xarul látjátok és ennyi.
szabályok a fegyházban vannak.
-
capulet75
addikt
Warokban röhelyesen könnyű nyerni ha a klán javarészt th8-7-6-ból áll. Amikor már 10 meg 9 a th-k java akkor csinálj 10-ből 9 nyertes wart. Segítek, nem fog menni. Azon a szinten már sok a kimaxolt hardcore war klán, őket is lehet verni de stratégia nélkül majd rájössz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.majd ha egy szintbe leszünk leverjük őket is azt annyi.

Sok sikert a local top 200hoz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig ha csak nem hackel az ember, nem igazán lehet hasonlókat csinálni:
. Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így vele, vagy esetleg más is, de nekem a frissítés óta 1általán nem volt lootom.