Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsun
csendes tag
Az első részével 6 évig játszottam majd egy kis szünetet után most hogy már a második rész kint van egy ideje gondoltam előveszem, és igen csak ez miatt építenék egy konfigot de őszintén nem ezt vártam.
Ez túl nagy bekerülési költség, és a játék sem egy kiforrott dolog ezek szerint,de adok neki időt bízom benne hogy még egy két pach és használható lessz. -
5900X+4080-nal nekem 4K-ban olyan 300e lakos felett kezdődtek a gondok. Most 1.1M van, de ippen csak megy... 30-50fps körül, a szimuláció meg félgőzön, bár a legutóbbi patch kicsit javított rajta. Igazából nem túl jó, de amilyen szar állapotban van a játék még mindig, szerintem csak ezért nem éri meg gépet építeni... Kb sosem lesz elég neki semmi, és még ekkor is bőven lesznek hiányosságai, mert lényegében egy abandonware már most is.
-
-
Fényhozó
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Kemény... Nem lassul be nagyon már félmilliós lélkszámnál?

-
Fényhozó
tag
Minden épület szintje növekszik elvileg magától, ha a feltételeket megteremted neki.
Ez ipari/termelő épületeknél általában a megfelelő minőségű és mennyiségű munkaerő és infrastruktúrát jelenti. Legyen elég jól képzett munkaerőd és minél előbb indítsd be a különféle szállítmányozási egységeket, mint a vasúti/vizi/légi áruszállítás.
Vagyis építs minél előbb teher pályaudvart, kikötőt és később majd repteret is.
Ezek amik idővel fejlesztik az ipari egységeket, mert újabb nyersanyagokat tudnak behozni maguknak a cégek.
Meg az is nagyon fontos, hogy a megfelelő lelőhely is legyen, és az ipari egységet oda telepítsd, vagyis ha egy farmot akarsz létrehozni ahol csirkét nevelnek, zöldséget termesztenek stb... akkor azt oda telepítsd, ahol megfelelő a termőterület neki.
Ezt azt a bal felső sarokban található szűrőknél tudod megnézni, a mezőgazdasági művelésre alkalmas területek sárgák ha bekapcsolod ezt a nyersanyag szűrőt.
Egyébként a különféle modoknak is általában ide, a bal felső sarokba helyezi az ikonját a játék, ha jól emlékszem akkor a Traffic mod ikonját is ide teszi és elsősorban a haladási irányokat tudod változtatni velük. -
Fényhozó
tag
És szerintem sokkal jobb is így... Tele volt a hócipőm az első részben azzal, hogy mindenféle, idővel használhatatlanná váló modok tönkretették a játékot. Persze ez az esély itt is fennáll, de valószínűleg valamit jobban csinálhatnak, mert szinte mindegyik mod leírásában ott van, hogy biztonsággal eltávolítható, nem teszi tönkre a mentésedet.
Szóval ez a saját mod rendszer sokkal stabilabbnak tűnik egyenlőre.Szívfájdítóan kevés az asset sajnos, de a legutóbbi frissítés ezen is segített valamelyest, majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam hogy hozzáadott jópár, különféle méretű parkot a játékhoz.
Na meg az alapjátékkal együtt már elég dlc, creator pack stb. jelent meg, amik összességében ugyan zsebbe nyúlósak, ha mindet meg akarod venni, ám most steamen akciósak mind. Gondolkodom is rajt, hogy szülinapomra meglepem magam az összessel együtt.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Valaki próbálta már az online fordítós magyarítást feltenni az új 1.2.3f-es verzióra?
Hiába van letöltve a mod ami kell hozzá,nem változik magyarrá..... s pedig jól van bemásolva
Valakinek működik? -
ledgeri
nagyúr
Követőknek közlendő: Steamen freeweekend!
-
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Ritkán játszom a játékkal és felejtek dolgokat.
Hogy lehet növelni a szinteket a gabona, állatos, és a többi kitermelési építményekeknek?
Meg még egy.
A traffic módot letöltötte a játék, de nem látom, hogyan tudom használni.
Nincs semmi plusz ikon sehol.
-
Anarchy modban bug van, ami tönkrebassza a mentéseket. Aki még teheti ne játsszon addig, amig ki nem jön update...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez így már tényleg fullos.

-
Benchmarknak elmenne. Soha nem láttam még olyan játékot (leszámítva sakkot) amely kihasznál 18 magot. (HT off)
Letöltöttem egy 500k pop mappot [link] . Videókártyát nem terheli simulációt elindítva annyira kemény a cpu limit. Leállítva terheli de simán játszható értékeket hoz.
Ramból is elég neki 8-9Gb.
-
Astroboy
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A SimCity az etalon ebben a műfajban nem vitás, de a Cities Skylines sorozat szerencsére sose akart az lenni, külön utat választott. Pár hibát én is úgy látok mint te, ezek közül a szimuláció belassulása szerintem is elég súlyos.
Viszont.
A többi amit felsoroltál már-már azt sugallja, hogy te egy SimCity klónt vártál, pedig ez nagyon nem az...
Persze érthető, hiszen nem játszottál az első résszel, így nem tudhattad, hogy ez mennyi mindenben más - mert amúgy sokmindenben köröket ver az SC-re.Pl. szerintem már az első résszel is sikerült egy olyan hangulatot létrehozniuk, amely sokunkat úgy beszippantott mint Deutch Tomci az arasznyi kóla-csíkot.
És bár a második rajtja valóban elég döcögősen indult, amitől féltem nem következett be: 100%-ban sikerült átmenteniük az atmoszférát az elődből, kicsit ízesebb-szagosabb lett minden, de az alapokon hál'Istennek nem változtattak.Grafikai csúfságokra sokszor a settingsben találni ellenszert, de már vannak modok mindenre IS ahogy a kollégák írták, próbálgasd őket mert szuperek vannak köztük tényleg.
Én valamikor nyáron félreraktam, még az utolsó 1.1.6f1-es patchet se raktam fel, pedig az jó kövér lett.
Most a kritikáddal viszont meghoztad a kedvemet.
-
Éppen ezaz hogy legyen simcity copy mert az működött és ésszerű. Simcity 20 éve véget ért és nincs semmi jó helyette. Nem is fognak csinálni soha, EA elásta mint sok minden mást (c&c széria is ilyen), ezért kellene feltámasztani.
Ebben meg látok valamit ami jó de sokkal több rosszat ami érthetetlen miért úgy csinálták ahogy.
Félre ne értsd, bele fogok rakni vagy többszáz órát de jelenleg ez a véleményem. Azaz számomra ez egy félkész valami jó ötletekkel. Nem mondom rossznak de nekem ez nem annyira top mint amilyennek kellene lennie ennyi pénzért.
Szóval lehet valóban egy SC4-et várok a CS2 közlekedési megoldásaival Raytracing grafikával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest