Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
És szerintem sokkal jobb is így... Tele volt a hócipőm az első részben azzal, hogy mindenféle, idővel használhatatlanná váló modok tönkretették a játékot. Persze ez az esély itt is fennáll, de valószínűleg valamit jobban csinálhatnak, mert szinte mindegyik mod leírásában ott van, hogy biztonsággal eltávolítható, nem teszi tönkre a mentésedet.
Szóval ez a saját mod rendszer sokkal stabilabbnak tűnik egyenlőre.Szívfájdítóan kevés az asset sajnos, de a legutóbbi frissítés ezen is segített valamelyest, majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam hogy hozzáadott jópár, különféle méretű parkot a játékhoz.
Na meg az alapjátékkal együtt már elég dlc, creator pack stb. jelent meg, amik összességében ugyan zsebbe nyúlósak, ha mindet meg akarod venni, ám most steamen akciósak mind. Gondolkodom is rajt, hogy szülinapomra meglepem magam az összessel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest