Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezzanine81
csendes tag
CCNA security vizsgán ki volt eddig? Mennyire nehéz? Megvan a hivatalos könyv, és a fele ilyen windowsos ablakokban kattintgatásról képek, azokat hogyan kérik számon a vizsgán? Kell tudni hogy az xy menüpontban van az adott parancs, vagy mi?
-
mezzanine81
csendes tag
Köszi az infókat. A GNS3-at nem ismerem, abban majd lehet, hogy kérek segítséget. A CCENT-et, majd a CCNA-t is a "hivatalos" könyv mellé adott network simulatorral nyomtam le. Ezek szerint a továbbiakban az már kevés lesz, gondolom.

Mivel most nincs munkám, így a vizsgákra simán fel tudtam készülni egy hónap alatt, nem tudom a CCNP-s vizsgák mennyivel lehetnek durvábbak... -
mezzanine81
csendes tag
Ja igen, meg azt is meg akartam kérdezni, hogy a CCNA Securitynek van-e valami gyakorlati értéke? Mert eddig nem nagyon láttam ilyen álláshirdetést, ugyanakkor szívesen foglalkoznék a biztonság területtel. (CEH vizsgát szeretném majd megcsinálni, csak marha drága és feltételnek szabják a két év tapasztalatot...)
-
mezzanine81
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég én is CCNA certified lettem. (Hurrá!) Viszont még nem találtam melót ezen a területen, így gondoltam folytatom a tanulást. A kérdés már csak az, hogy a CCNP vizsgák közül melyiket érdemes előre venni, illetve melyik tanulható meg pusztán könyvből? (Mivel nem szeretnék és jelenleg nem is tudok otthoni laborra áldozni, és sajna melóm sincs jelenleg, ahol gyakorolhatnék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor lehet, hogy megpróbálkozom még vele a nyáron.
FecoGee