- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Köszi urak
Az előző helyemen windowsos voltam, vizsgáztam is ebből abból. Aztán munkahely váltás és itt mindenhez is kell értsek mert kevesen vagyun, viszont bővülünk gomba mód szóval hosszú távon nem lesz gond. -
szallasi007
őstag
válasz
Ripper17 #15540 üzenetére
Bocs a kérdésért de hány éves vagy és hány munkahelyed volt eddig? Ha nem titok.
Én sima sysadmin vagyok, de itt mindig olyan érdekes sztorik jönnek elő.
Kicsit mindenhez is konyitok ami tökre nem tetszik. Sajna mindig abba csúszok bele hogy egyre több dologba kell beletanuljak ami egyfelől jó másfelől meg rossz. -
szallasi007
őstag
Hát ez a diploma dolog már itthon is kamu szagú. Egyre több vezető panaszkodik hogy xy embernek azért van diploma a kezében mert be tudott seggelni több ezer oldalt de szakmai hozzáértése kb 0 és nem egy főnök van aki diplomával a zsebében egy fütyi.
A fizetést meg a szakmai tudásod határozza meg ha nem multihoz mész és nem restek képezni akkor nekik is megéri hogy egy jó szakember dolgozzon a cégben.
Azért ma havi 500 nettóból elég szépen el lehet élni, aki nem tud ennyiből és nem egyedül tart el egy 4 fős családot az azért csúnyán költ mindenre szerintem. -
szallasi007
őstag
válasz
norbert400 #15027 üzenetére
Van magyarul Cisco tananyag?
-
-
szallasi007
őstag
válasz
suomalainen #14916 üzenetére
Köszi, akkor szerintem az lesz hogy még elolvasom az első könyv maradék 2 részét és utána megnézem mi megy a lab gyakorlatokban
-
szallasi007
őstag
válasz
olloczky #14912 üzenetére
Most ezzel a hozzászólással jól megfogtál. 15 éve tanultam utoljára Cisco-t de akkor nem volt pénzem a vizsgára. 2 hete az ICND első könyvet olvasom Wendell Odom könyvét.
Egy csomó dolog tisztázódott számomra viszont nem érzem, hogy el tudnék menni vizsgára. Igazából nem vagyok hálózatos inkább üzemeltetek rendszereket, de érdekel szinte minden.
Vizsga ICND 1-ből mennyire szivatás?
MS vizsgáim vannak, azok igazán szemetek 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest