- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítsen rajtam!
Szeretnék egy 2950T frissíteni. A probléma az, hogy TFTP-nél olyan 65%nál mindig elhasal ezekkel az üzenetekkel, Error reading- Transfer aborted(tar fájlnál) vagy Error reading-Timed out(bin fájlnál). Illetve olyan mintha nem lehet törölni az előző flasht.
Ezekkel a parancsokkal próbáltam: delete flash: image neve vagy delete /recursive /force flash: image neve
az első verzióra azt írja: No such file or directory, a 2.at elfogadja, de semmi hatás.
Így csinálom összedugom a laptoppal fa0/1 portjába és konzolos adatátvitel USB átalakítóval van megoldva.
Adok magamnak egy fix IP-t, mondjuk: 192.168.64.62
Switch: 192.168.64.61Parancsok:
•enable
•delete flash: image neve
•configure terminal
•default interface fa0/1
•interface vlan1
•no shutdown
•ip address 192.168.64.61 255.255.255.0
•end
•copy tftp flashmegadom az adatokat, elkezdi és ugye elszáll a fent említett hibákkal.
Mi lehet a baj?
Előre is Köszönöm!
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segíteni?
Sziasztok!
Cisco 2950-en próbálnám engedélyezni az SSH-t meg a Gi0/2-t trunk porttá alakítani, de az SSH-nál szerintem az a baj, hogy key-t nem engedi legenerálni mindig invalid argumenttel elszáll, többféle parancsot is próbáltam, a trunk modenál meg engedi de mikor beírom, hogy leellenőrizzem (show interfaces trunk) akkor nincs ott.Illetve az ip domain-name-hez mit kell írni? Én egy iskolában dolgozom, gondolom akkor a Sulinetes DNS címet...de javítsatok ki nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged