- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16596 üzenetére
Köszi, akkor a szokásos csomagot küldik még mindig.
BTW lenyomtam az ENAUTO-t pár hete (Enterprise Devnet). Kemény volt. 60 kérdés, abból kb. 50-nél lyukas kódokba be kellett helyettesíteni szavakat. Értelme semmi, legtöbb esetben a swaggerből egy perc alatt kinézed, itt meg majdnem mindig fejből kellett tudni… -
Ripper17
tag
válasz
bviktor93 #16565 üzenetére
Ezt akkor megfixálták normálisan. Legutolsó Pearson vizsgàm tavaly novemberben volt, és ott még a vizsga elött 2 hétig külön kellett claimelni a non-native extensiont. Mindez jó apró betüvel elrejtve, nyilván nem is igényeltem meg. De nekem sem volt soha idö problémám.
egyébként se értem ezt, vihetnél be szótárat a vizsgára non-nativeként vagy mi? Attòl nem fogod jobban érteni az idegennyelvü szöveget, végképp nem a tipikus ciscós kérdèsek árnyalatait, ha több idöd van rá -
FecoGee
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16562 üzenetére
Sajnos nem emlékszem pontosan. Az biztos hogy külön semmit nem igényeltem. Nagyon régről úgy rémlik mintha nekem is feltűnt volna hogy nem kaptam meg az extra időt, de nem ezen múlt soha a vizsga. Ha érted mi a kérdés akkor tudsz válaszolni rá, ha nem ismersz egy szót akkor meg úgyis mindegy mert szótár nem lehet nálad. Mivel visszamenni előző kérdésre nem lehet így el kell engedned és menni a következőre.
-
crok
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16491 üzenetére
Nem bug, szerintem nincs routing a kettő közt. 192.168.1.1-nek van fogalma róla hogy hol van a 10.0.0.0/24? 192.168.1.1 az ugyanaz az eszköz mint a switch-ed default gateway-e? Ha igen akkor a 192.168.1.1 interface-e fent van? Ha az is egy SVI akkor a hozzá tartozó spanning tree instance is ha fut akkor fwd-ban van interface? Ha az előző kettő nem (vagy nem releváns) akkor routing van a hálózatok közt végig? Ha vannak ACL-ek az interface-eken akkor átengedted ezt a ping-et oda-vissza mindenhol? Azért van mit átnézni, még egy egyszerű(nek tűnő) hálózaton is.
Valamint a routing tábládban nem lesz benne mert L2, nincs routing így a routing tábládban se lehet benne max a connected hálózat. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
bviktor93 #16483 üzenetére
Igen ez egy bug, amit ugy 5 eve reportoltam a cisconak a vmlrol. Talan meg ide is postoltam rola anno.
https://prohardver.hu/tema/cisco_vizsgak_ccna_ccnp_ccie/hsz_8531-8531.html
itt linkeltem a forum postot de mar nem el a forum…nevermind, etherchannelnel volt csak bug, rosszul emlekeztem:
https://web.archive.org/web/20160604144722/http://community.dev-innovate.com/t/iosvl2-etherchannel-and-spanning-tree-problem/3293 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest