Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22
üzenetére
Nem szemét, inkább ügyes.

Ha azt mondom, hogy nagyon régen olvastam, akkor hazudnék, mert kb márciusban, de azóta elolvastam még vagy 3000 oldalt, úgyhogy nem igazán emléxem rá, mi is volt benne, de nem emléxem benne az említettekre. Ennek ugye van egy 4. része is, azt nem vettem már meg, mert az OKJ-s vizsga napján beszélgettem a tanárral és azt mondta, hogy a discovery az csak mese, a másikat kell tanulni, az Official Exam Guideot.A némettel meg hagyjál már, tegnap elkezdtem a CCNP switcet és nem bírom lerakni

Nem vagy pite Feco, ez sűűűrűűűű nagyon
-
FeRkE
őstag
válasz
zsolti.22
üzenetére
CCNA Security témához: Nekem is megvan ez a tananyag, az őszi félévben végig vettük a suliban Informatikai biztonság tárgyként
Szerintem lenne értelme megcsinálni, bár nem tudom, mennyi lenne a vizsgadíj. De az életrajzban biztos jól mutatna, meg melóhelyen se baj ha securitybe is jobban hozzá tud szólni az ember.
Aztán fene tudja, korábban itt olvastam másnak a véleményét, aki azt mondta, nem sok értelme van megcsinálni, akkor inkább a CCNP-re tanuljon az ember..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok