- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
A_ScHuLcZ #15986 üzenetére
tavalyi Live!on céges napidíjból vettem egy keménykötésű Enterprise Core OCG-t. elsőre átolvasni, felmérni széltében-hosszában mi is áll előttem, melyik rész van pongyolán az OCG-ben, megtervezni hogy készülsz fel a vizsgára, stb. - jobb nyugiban, pár pohár ital mellett, erre dedikált időben.
de ahogy írták: konkrét, hatékony tanuláshoz (pl. munkaidőben akad egy órám) pdfben könnyebb keresni... -
FecoGee
Topikgazda
válasz
A_ScHuLcZ #15986 üzenetére
Régen vettem én is kemény kötésűt de leszoktam róla. Vizsga után sosem vettem elő, ha mégis kellett volna valami infó belőle akkor gyorsabb volt a pdf-ben megkeresni.
Én már csak pdf. Arról nem is beszélve, hogy ha gépen/tableten valamit beleírok/kiemelek akkor mindegyik eszközön megjelenik a módosítás, ami baromi jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest