Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
rihovszky
üzenetére
Ez mondjuk a masik, ami bosszant.
Mi a francnak varjak el, hogy bemenjek egy ilyen pozira az irodaba, amikor az eszkoz amit konfigolok ugyis tobb ezer kilometerre van tolem.Az a 30 km amennyire lakok az irodatol, mar nem oszt nem szoroz

Mondjuk nalunk szerencsere most egy darabig meg full HO van a covid helyzet miatt, de oszinten... sokkal produktivabb vagyok igy, hogy nincs open floor office...
Heti vagy 2 heti 1 nap, egy kozos kajalasra/ meg kavezasra a csapattal boven eleg lenne.
------------------------
Egyebkent sajat tapasztalatbol, tudom ajanlani a kisebb cegeket is, foleg fiatalon, mert rengeteg mindent megtanulsz, hiszen nincs mindenre dedikalt ember.Ami tudast itt szerezhetsz, az utana jol fog szolgalni egesz karriered alatt.
Mikor atmentem multihoz, nagyon meglepodtem, hogy sokan, -konfigosok ccnp-vel- sfp-t meg nem lattak eloben peldaul.
Szoval mas kornyezet, mas dolgokat tanulsz meg belole, es masok azok, amik kiegetnek benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok