- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Ugyan 13 éve voltam ötödéves technikus és akkor voltam Cisco Network Academy-s de a tananyagot meg a vizsgáztatókat ismerem és tudom milyen volt és milyen most és milyen a különbség: ugyanaz de mégis más.. a Network Academy egy olyan képzés mint nálunk az OKJ, gyakorlatilag alapokra tanít meg. A CCNA, az ICND1 és 2 is ezzel ellentétben egy enterprise/business tanusítvány. A terület amit lefed gyakorlatilag ugyanaz (hálózatok Cisco eszközökkel) de a teszt igazából teljesen más. Azért bőven benne van hogy az Academy inkább egyfajta iskolai képzés ám a cert az cert. Keményebb. Trükkösebb kérdésekkel. Az Academy sokkal könnyebb volt és most is az. Nincs packet tracer feladat mert a teszten egy flash alapú szimulátorban megkreált feladatot kapsz. Az évek alatt a szimulátor sokat csiszolódott (nincsenek azért már olyan durva bugok mint régen) de nem tudsz mindenféle parancsokat használni (pedig PT is erősen korlátozott). "Nehezebb" lesz. Meg szerintem az Academy-s tananyag is hígabb lett az évek alatt (vissza tudok nézni az Alumniban) és szerintem rossz irány, hogy elhagytak sok gyakorlati és fizikai dolgot. Én még tanultam hogy hogy kell pl. süllyesztett padlót is tervezni egy szerverterembe.. ma már ez nem nagyon van említve se. Szerintem szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Call of Duty: Mobile
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest