- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Ugyan 13 éve voltam ötödéves technikus és akkor voltam Cisco Network Academy-s de a tananyagot meg a vizsgáztatókat ismerem és tudom milyen volt és milyen most és milyen a különbség: ugyanaz de mégis más.. a Network Academy egy olyan képzés mint nálunk az OKJ, gyakorlatilag alapokra tanít meg. A CCNA, az ICND1 és 2 is ezzel ellentétben egy enterprise/business tanusítvány. A terület amit lefed gyakorlatilag ugyanaz (hálózatok Cisco eszközökkel) de a teszt igazából teljesen más. Azért bőven benne van hogy az Academy inkább egyfajta iskolai képzés ám a cert az cert. Keményebb. Trükkösebb kérdésekkel. Az Academy sokkal könnyebb volt és most is az. Nincs packet tracer feladat mert a teszten egy flash alapú szimulátorban megkreált feladatot kapsz. Az évek alatt a szimulátor sokat csiszolódott (nincsenek azért már olyan durva bugok mint régen) de nem tudsz mindenféle parancsokat használni (pedig PT is erősen korlátozott). "Nehezebb" lesz. Meg szerintem az Academy-s tananyag is hígabb lett az évek alatt (vissza tudok nézni az Alumniban) és szerintem rossz irány, hogy elhagytak sok gyakorlati és fizikai dolgot. Én még tanultam hogy hogy kell pl. süllyesztett padlót is tervezni egy szerverterembe.. ma már ez nem nagyon van említve se. Szerintem szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged