- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Íme, a Pixel Watch 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tudom még ki emlékszik, régebben ezt kérdeztem.
Közben meg is jött maga a kód is.
Itt olvasgattam, és lenne pár kérdésem. Jól értem-e, hogy a 100-101 ICND 1, az megegyezik a CCENT minősítéssel? Illetve ha megvan akkor azt megkapom? Úgy értem valami papírt róla, hogy igen tényleg megvan. Ez mennyi ideig érvényes?
Az e-mail-ben erre az oldalra irányítanak: www.pearsonvue.com/cisco/schedule Mivel ugye nekem ez lenne az első, ezért regisztrálni kellene. Itt viszont ezt a linket kaptam, de nem teljesen tiszta, hogy akkor most hova kell regisztrálnom egyáltalán, vagy hogy van ez pontosan.
Valamint csak ez az egy vizsgahely van? (Nincs vele bajom, csak érdeklődésképpen.)Már említettem régebben, hogy a CCNA lenne a cél. Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t? Vagyis olyankor azt megkapnám, és nem kell újra vizsgázni az egészből?
Még egy kérdés: nehéz a vizsga?
Vagy hasonló mint a Netacad-os? A vizsgán igazi eszközökön kell dolgozni, vagy Packet Tracer?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest