- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
MasterMark #8019 üzenetére
Csinalsz egy magasabb szintu vizsgat es maris +3 ev. Pl. egy CCNP SWITCH-csel megujitasz egy CCNA-t. Ha tovabb lenne ervenyes, nem lenne erteke, hiszen olyan gyorsan valtoznak a dolgok.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
MasterMark #7964 üzenetére
ccie alatt 3 evig validak a certek, a ccie pedig 2 evig.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
MasterMark #7951 üzenetére
Nah azert egy kis googlizas meg nem artott meg senkinek...
http://lmgtfy.com/?q=Cisco+OCGDe a kedvedert, Official Certification Guide.
Szerk.: Lekestem.
-
Gesztiboy
tag
válasz
MasterMark #7951 üzenetére
Official Certification Guide
-
Gesztiboy
tag
válasz
MasterMark #7947 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre
"100-101 ICND1, az megegyezik a CCENT minősítéssel?" - Így van és tudomásom szerint kapsz róla papírt
Ha megvan a voucher kódod, azzal elvileg bemehetsz a vizsgaközpontba és felhasználhatod. Nekem anno úgy volt, hogy az Alef-hez bementem, odaadtam a kódot, a vizsgaadminisztrátor "lepapírozott" mindent, majd a szokásos lekapolom a cuccaim és csak egy filctollal és papírral mehetek be a vizsgaterembe. Személy szerint nem regisztráltam a pearson VUE-ra. Természetesen több vizsgahely van, én az Alef-et választottam, mert anno ott voltam tanfolyamon és pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.
"Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t?" - Lehet úgy is, hogy ICND1, majd ICND2 és utána meglesz a CCNA vagy egyből CCNA. Én az utóbbit csináltam meg. Így egy vizsgát kell csak letenni, viszont az összes témakörből.
"nehéz a vizsga?" - Nyilván ha tanulás nélkül ülsz be, úgy igen. Ha sokat laborozol, elolvasod az OCG könyvet, akkor simán teljesíthető. A laborfeladatok szimulált környezetben mennek, nem éles vason. Szvsz nem kell félni a vizsgától.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
MasterMark #7584 üzenetére
Ha már van vouchered és ha már megtanultad az ICND anyagokat, akkor használd is el; veszíteni nem veszítesz semmit.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
MasterMark #7584 üzenetére
https://www.training360.com/Szolgaltatasok/Vizsgak/PearsonVue.aspx
Avagy a ccna vizsga amirol kerdeztel.Sajnos a netacados kepzesrol kikerulok fejeben ez mindig zavaros szokott lenni (en is igy voltam vele anno) es ez reszben a kepzest tartok hibaja, mert nem mondjak el, pedig 5 percben rendbe lehetne tenni az egeszet.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
MasterMark #7581 üzenetére
Szia!
Azzal a voucherrel az ICND1 vizsgat kedvezmenyesen rakhatod le. Vagyis olcsobban.A 3. es 4. szemeszter utan kapsz majd egy ICND2 vouchert es/vagy egy composite vouchert amivel az ICND2 vizsgat rakhatod le kedvezmenyesen, (vagy a composite vizsgat).
Ha mindenkeppen le szeretned tenni a VUE vizsgat, akkor erdemes hasznalni ezt a vouchert, mert sokat sporolsz vele. Amire ugyelni kell, hogy ezek a kodok lejarnak egy bizonyos ido utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest