Hirdetés
- Netfone
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
1) én rendszeres olvasója vagyok a topicnak
már jó régen, 2009 július végén tettem le a minősítő vizsgát, előtte egy középiskolába jártam tanfolyamra, ahol laza tempoban 4 félév alatt vettük át a 4 szemesztert, ami még a Discovery előtti tananyag volt, mindezt fősuli mellett. Utána a gyakorlati helyemen, ahol a szakdogát írtam még foglalkoztam cisco routerekkel és olyanokat csináltam, amit a tanfolyamon nem (pl netflow), de aztán egy kisebb helyi cégnél rendszergizda lett belőlem, ahol egy deka cisco-s eszköz sincs, így át kellett térjek az M$ vonalra... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
már jó régen, 2009 július végén tettem le a minősítő vizsgát, előtte egy középiskolába jártam tanfolyamra, ahol laza tempoban 4 félév alatt vettük át a 4 szemesztert, ami még a Discovery előtti tananyag volt, mindezt fősuli mellett. Utána a gyakorlati helyemen, ahol a szakdogát írtam még foglalkoztam cisco routerekkel és olyanokat csináltam, amit a tanfolyamon nem (pl netflow), de aztán egy kisebb helyi cégnél rendszergizda lett belőlem, ahol egy deka cisco-s eszköz sincs, így át kellett térjek az M$ vonalra... 
crok