- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A layer 2 elengedhetetlen a vlan kiterjesztések miatt és pláne ha Wlan is van. Erről egyszer írtál már, abból leesett nekem is, hogy sajnos ezt kell alkalmazni. Azóta nem is csináltam L3 as hálót, ahogy olvasgattam inkább VSS-re gyúrnak a neten is.
Ez nekem is bejön. Most ez van nekünk - VSB - és tényleg király, hogy nem kell loopok után kutatni, nem kell VRRP-zni és elég egy switchet menedzselni..Azért szvsz ritka a 6500 distribben
Érdekes dolgo történt 7végén. Ha az ábrát vesszük, amit linkeltem, akkor a 2 szélső Access-t levesszűk. Kiadtam az középső accessen a spann gurad loop parancsot, és megszakítottam a linket a 2 distrib között. De megdöbbenésemre, a blokkoló link feljött forwardba, nem lett loop inconsistent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest