Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

válasz tusi_ #10656 üzenetére

Szia!

Megnéztem neked a TP-LINK 1043ND v2 DDNS nyavalyát.
    140912-es FW-vel próbálkoztam (openwrt.org-on van fent) és az a tapasztalat, hogy amennyiben rossz adatokat adsz meg, akkor is azt írja, hogy Suceeded (kipróbáltam rontott felhasználóval és jelszóval is, megette).

Beállítottam a 871W-t, hogy 30 másodpercenként frissítse, majd áttettem a netet a TP-LINK-re (871W last update):

9:47:59-kor ment az utolsó update. Ezután próbálkoztam téves adatokkal, nyilván nem frissült; jó adatokkal természetesen TP-LINK-ről is már lefrissült (és az IP is változott, pedig klónoztam direkt a cisco MAC-jét :) :

Lefrissítettem a legfrissebb FW-re, a 150912-re és ott is Suceeded-et ír, ha rossz adatokat is adsz meg, de helyes adatokkal megy a DDNS.

A no-ip.org Dashboardján meg tudod nézni, hogy mi az igazság. Nyomj logoutot a routerben a DynDNS-nél, majd a mentett adatokat meghagyva nyomd meg a login gombot. Ha a no-ip.org-ra belépve, a Dynamic DNS-re kattintva a kiválasztott hoszneved sorában lévő IP cím melletti kis i betűre kattintva ha nem pár másodperce történő frissítést látsz, akkor bizony nem jó adatokat adtál meg a routernek!
    Azt, hogy a TP-LINK milyen gyakran frissíti a DDNS-t, azt nem tudom :(

Új hozzászólás Aktív témák