- Fotók, videók mobillal
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Szia!
Megnéztem neked a TP-LINK 1043ND v2 DDNS nyavalyát.
140912-es FW-vel próbálkoztam (openwrt.org-on van fent) és az a tapasztalat, hogy amennyiben rossz adatokat adsz meg, akkor is azt írja, hogy Suceeded (kipróbáltam rontott felhasználóval és jelszóval is, megette).Beállítottam a 871W-t, hogy 30 másodpercenként frissítse, majd áttettem a netet a TP-LINK-re (871W last update):
9:47:59-kor ment az utolsó update. Ezután próbálkoztam téves adatokkal, nyilván nem frissült; jó adatokkal természetesen TP-LINK-ről is már lefrissült (és az IP is változott, pedig klónoztam direkt a cisco MAC-jét
:
Lefrissítettem a legfrissebb FW-re, a 150912-re és ott is Suceeded-et ír, ha rossz adatokat is adsz meg, de helyes adatokkal megy a DDNS.
A no-ip.org Dashboardján meg tudod nézni, hogy mi az igazság. Nyomj logoutot a routerben a DynDNS-nél, majd a mentett adatokat meghagyva nyomd meg a login gombot. Ha a no-ip.org-ra belépve, a Dynamic DNS-re kattintva a kiválasztott hoszneved sorában lévő IP cím melletti kis i betűre kattintva ha nem pár másodperce történő frissítést látsz, akkor bizony nem jó adatokat adtál meg a routernek!
Azt, hogy a TP-LINK milyen gyakran frissíti a DDNS-t, azt nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest