Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Powerline működhet akár, de erősen függ a stabilitása attól, hogy a házon belüli villanyászatot rendesen megcsinálták-e anno. Ezen túl úgy tudom, hogy a végpontoknak egy fázison kell lenniük, illetve nagy ívben kerülni kell a túlfeszültség-védett elosztókat is.
Téhóm asszem mezei D-Link PE adaptereket árul, többek között.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #875 üzenetére
Csak halkan jegyezném meg, hogy az itt fórumozók "sufnimegoldásai" az esetek nagy részében mind elméleti, mind gyakorlati síkon überelik a Téhóm magasan kvalifikált alvállalkozóinak produktumait ...
-
Atomcsirke
aktív tag
Kövezzetek meg, ha már volt, de délután össze kell ütnöm a tuti megoldást, és nem tudom most átrágni magam a teljes topicon! Szóval:
Téhóme IPTV, EPC3925-el, természetesen. A második STB-hez baromi macerás kábelezni, gondoltam meg kéne mókolni wifivel.
1. Az én elgondolásom egy kliens módba tett kis TP-Link router lenne, aminek az UTP csatiján lógna az STB2, de nálam okosabbak szerint a NAT miatt nem fog menni róla a STB!
2. A második megoldás két routeres: EPC 3925 UTP port -> TPLINK1 >WDS< TPLINK2 -> STB2 UTP port.
Szerintetek melyik út járható, ki próbált már hasonlót, sikeresen?
p.s. Nem, nem akarok Téhómtól semmilyen talmi varázslatot venni, ordas, levantei árakon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest