- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakancs446
csendes tag
Igen bocs 300-as, szóval ég és föld a 54 megabites routeremhez képest minden téren+a belső antennája is nagyon erős, nem kell külső, először én is megvoltam ijedve mi lesz..
-
bakancs446
csendes tag
Amúgy csak egy észrevétel az 50 megabitre (epc3925), nekem semmi különbség nincs szinte a régi 30 megabit és mostani 50 közt, hiába gyorsabb, nekem az is bőven gyors volt. Az SSD-m amúgy se hívja be gyorsabban a böngésző dolgait (hát még ha valaki winyóval szenved, az még lassabban tölti be egy egy oldal összetevőit az oldal megjelenítéséhez), mert azért van egy határ, a netről meg nem jön gyorsabban rengeteg szerverről egy egy oldal, mert hiába gyors a neted ha nem jön gyorsabban az adott helyről. Anno még örültem amikor 1.6 megabitem volt és upc-r váltottunk és 10 megabit hatalmas különbség volt, de ma már tök mind1 hogy 30-50 vagy 100 megabit van. Max. egy film jön le hamarabb, de nekem olyan mind1 hogy 10 perc alatt jön le vagy 8 perc alatt. Csak azért kellett a wifis modem, hogy ne kettő hanem egy eszköz legyen az asztalon+a nagyszobába a másik számítógépre több megabit menjen, mert idáig 54 megabites routerem volt és most ebbe állítólag 150 megabites wifi van, és több is megy át oda, idáig áttolt a régi routerem 4-5 megabitet a nagszobába, most meg 9-10 megabit van ott, csak ezért semmi másért kellett ez a wifis modem, ezért kértem a upc-től.
-
bakancs446
csendes tag
Olvasva a hozzászólásokat nem értem hogy mi az istent tudtok ennyit görcsölni a beállításokkal, egyik ezt szeretné vele a másik azt, meg bridge meg dmz meg isten tudja milyen módokat, wazze, megjött, bekötöttem regisztráltam, és megy a net 50 megabittel és a torrent is tökéletese és a wifiről is tv telefon laptop, tökéletes, nem értem mit szenvedtek, meg mit kell ezerféle idióta dolgot csinálni vele, hogy így meg űgy működjön
-
bakancs446
csendes tag
Ma kaptam meg a UPC wifi modemét, EPC3925, pinnanatok alatt összekötöttem, beállítottam a routernek felh. és jelszót, no meg a wifis részhez is egy jelszót amivel rá lehet menni ugye egy eszközzel wifire, elmentettem, és láss csodát minden pik pakk működik, ebbe is a 2011-es fimware van, de megy minden. A nagyszobába lévő számítógéphez (wifi kárya van a gépben) idáig ment olyan 4-5 megabit, most 7-8-9 megabit, úgyhogy még a jelerőssége se rossz a kicsinek, torrentről leszedtem egy filmet, gond nélkül lejött max. sebességgel, úgyhogy teljesen okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest