Új hozzászólás Aktív témák
-
gigafun
senior tag
Köszönöm, erre voltam kiváncsi.
Akkor most már csak egy routert kell választani. Egyenlőre a TP-Link TL-WDR4300 az esélyes. -
gigafun
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2450 üzenetére
Azt én is tudom, hogy elvileg mennie kell. Amit tudni szeretnék, az az, hogy valaki gyakorlatban mért-e legalább 50 megás sebességet ezen a modemen wifin. Úgy látom, Neked 120as neted van. Ha esetleg van olyan wifis eszközöd, amivel tudsz egy sebesség tesztet végezni, azt megköszönném.
Üdv.
Gigafun -
gigafun
senior tag
Sziasztok!
Nekem eddig semmi problémám nincs a modemmel, csak azt szeretném megtudni, hogy ennek a modemnek mi a max sávszélessége wifin keresztül. Most váltottunk 10 megás netről 50re, és egy linksys wrt54gl routerem van repeater bridge üzemmódban összekötve a modemmel. Eddig bírta a 10 megát, de a linksys csak b/g wifit tud, szóval 20 megánál megáll a tudománya. Tudom, hogy a cisco n-es wifivel van ellátva, de ha valaki, akinek legalább 50megás netje van, és wifivel kapcsolódik, megmondaná, hogy mit tud a modem a gyakorlatban, akkor tudom, mit várhatok el tőle, ha veszek egy új routert.
Előre is köszönöm a segítséget.Gigafun
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest