Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboy_HU
tag
Mivel a boxba configjába nem tudsz belenyúlni, DHCP server oldalon kell megadni nekik a fix IP-t. Tehát ha a Cisco-ban ki is kapcsolod a DHCP-t, kell legyen másik DHCP servered. Én is kikapcsoltam, most a NAS látja el a DHCP-t, itt adtam a boxoknak fix IP-t. Nekem annyi volt a kavarás, hogy amikor nem volt fix IP a boxoknak és "random" kapott IP-t, akkor mind a két box működött látszólag normálisan, élő adás ment, de a hálószobai box nem látta a nagyszobai box felvett műsorait (de az élő adás itt is ment). Végül miután a boxok DHCP-től kapott IP-it beállítottam fixre, működik minden. Következő lépés a Cisco wifi-jének kiváltása lesz nálam, csak még nem tudom milyen router lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shure Podcast mikrofon
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest